Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen problémái adódhatnak...

Milyen problémái adódhatnak egy gyereknek abból, ha homoszexuális szülők nevelik föl - intézet helyett?

Figyelt kérdés

Az általános nézőpontokat nagyjából ismerem:

1. a gyereket csúfolják ezzel az oviban/suliban

2. a gyerek előtt nincs megfelelő férfi/női példakép

3. a gyerek identitásában és/vagy szexuális orientációjában zavart okozhat két anyuci vagy két apuci

Arra lennék kíváncsi, hogy kicsit konkrétabban milyen problémái adódhatnak egy gyereknek abból, ha két anyja vagy két apja van.

Érzelmileg sérülhet? Nehezebben barátkozik? Nehezebben fog később párt találni magának? Problémái lehetnek az önértékelését illetően? Hiányosan fejlődhet az erkölcsi preferencia-rendszere emiatt? Szégyelli a szüleit? Ilyesmikre gondolok.

A csúfolódás ugyanis önmagában nem világtragédia - sok gyereket csúfolnak pl. ha kövér, ha fogszabályzós, ha szeplős stb. amikről ugyanúgy nem ő tehet.

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

A KÉRDÉST NEM PROVOKÁCIÓNAK SZÁNOM!

2014. márc. 23. 21:29
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
17%

Előbb a homoszexuálisokkal akartam kezdeni de láttam hogy az előttem szóló szép finoman belerúgott egyet a férfiakba. A család, a házasság semmi előnyére nem válik egy férfinak ez pontosan a nők kedvéért létezik. Ha nem lenne házasság akkor még nehezebben lehetne rákényszeríteni a férfiakra monogámiát. Végső soron a közösség, a nemzet számára hasznos volt a házasság de amikor a nők hátba támadták a családot, a férfiakat a feminizmussal akkor kiderült hogy nem éri meg a sok viszontagságot. A nőknek nem kell az egyenlőség ha a katonaságról, közös teherviselésről, a törvény előtti egyenlőségről vagy a társadalmi berögzülésekről van szó, ellenben kell a több fizetés a semmiért, kell a női kvóta, a homoszexualitás propagálása hogy ezzel is tönkretehessék/megnehezítsék a férfiak életét.

A kérdésre válaszolva. Egy normális férfinak nem jut eszébe egy gyereket nevelni egy másik férfival, ez csak álca így próbálják beteges vágyaikat másokon kiélni. És mint láthatjuk megtehetik, nektek köszönhetően akik mindenáron gyűlöletből, féltékenységből a férfiaknak akarnak keresztbe tenni. A homoszexualitásról nincs mit vitatkozni egy beteges szégyenteles, aberrált viselkedés. Ez egy mentális probléma semmi köze a genetikához. A leszbikussággal nincs nagyobb baj de itt is mentális problémáról van szó. Viszont mivel itt nem sérül a becsület elve ezért éljenek nyugodtan, gyerek és házasság nélkül természetesen.

2014. márc. 24. 05:16
 12/35 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó:

"Egy normális férfinak nem jut eszébe egy gyereket nevelni egy másik férfival" magadból indulj ki!

Miért ne lenne normális, ha valaki állandóságra, szerető családra és apai örömökre vágyik annak az oldalán, akit szeret? Ha elfogadott lenne a két apu-gyerek felállás, a te szemed is kénytelen lenne hozzászokni!

Hadd hozzak néhány példát "nem normális" férfiakra:

Matt Bomer és Simon Halls

Neil Patrick Harris és David Burtka

Ricky Martin és Carlos González Abella

Dan Savage és Terry Miller

2014. márc. 24. 06:37
 13/35 anonim ***** válasza:
93%

A barátnőmet meleg férfiak nevelték.

1. Az megvolt, de szerintem ez mindenkivel megesik. Van akit ezért, van akit azért csúfolnak. Szerintem ez senkit ne akadályozzon meg semmiben.

2. Ez teljesen irreleváns, mert van apám, de soha nem tudtam felnézni rá és sosem volt a példaképem. Igazából mindig arra tettem erőfeszítéseket, hogy ne legyek olyan mint Ő, mert visszataszítónak érzem.

A barátnőm és a húga is nőies nők, és nem is feministák, aminek külön örülök. Talpraesettek és gyakorlatiasak. 18 éves koruk előtt is dolgoztak mindketten. Szerintem ezt nagyon kevés ember mondhatja el magáról a fiatalok közül.

3. A barátnőm hetero, a húga is az, és a bátyjuk meg egy nőt vett feleségül, amit tanusíthatok, mert ott voltam az esküvőn :)

A szüleiket nem szégyenlik de nagyon rosszul viselik ha ez miatt kötekedik valaki.

2014. márc. 24. 07:04
 14/35 anonim ***** válasza:
92%

A legjobb barátom meleg. 18 éve, újszülött kora óta neveli a húgát, mert anyukájuk belehalt a szülésbe, mellesleg 16 éve él monogám kapcsolatban egy másik férfival.

A "kislány" idén érettségizik, nagyon okos, csinos és nőies csaj egyébként, és kifogástalan a viselkedése, sok hetero szülő összetenné a két kezét, ha ilyen jól nevelt kamasz gyereke lenne. És a csajszi nem leszbikus, két és fél éve van barátja, aki az első fiú az életében, szóval még csak r.banc sem lett belőle. :)

Mi az első babánkat várjuk a férjemmel, és azt tervezzük, hogy a legjobb barátomat és a pasiját jelöljük meg a gyerekünk gyámjának arra az esetre, ha velünk történne valami, amennyiben van erre törvényes lehetőség. :)

2014. márc. 24. 07:31
 15/35 anonim ***** válasza:
97%

A nézőpontok:

1.) Engem gyerekként jobban zavart, hogy a magasságom miatt (nagyon magas voltam/vagyok) csúfoltak lányként vagy épp strébernek hívtak, mert jó jegyeim voltak. Szüleim nagyon sokat dolgoztak és mivel engem csúfoltak, ezért barátaim nem igazán voltak, így nem is hívtam meg senkit hozzánk, így nem is ismerték a szüleim az osztálytársaim. Így ha esetleg egy meleg pár nevelt volna az se derül ki soha. Érzelmileg sérültem? Igen, szégyenlős, gátlásos és önbizalomhiányos vagyok. Nehezebben barátkozok? Igen, alig merek hozzászólni másokhoz, mert biztos nem kedvelnének. Nehezebben találok párt? Talán, azt mondják szép vagyok, mégse ostromoltak a fiúk, én meg nem hittem el magamról, hogy szép volnék, így amíg nem jött a párom és győzött meg, hogy gyönyörű vagyok, addig egy csúf "zsiráfnak"/mamlasznak gondoltam magam. Az erkölcsi preferencia-rendszeremmel szerintem nincs gond és a szüleim se szégyellem, sőt, büszke vagyok rá(juk), mert nehéz felelősségteljes munká(juk) van, de mindennap nap jókedvvel indul(nak), mert sok embernek szükségük van rá(juk).

2.) Édesapám "fiatalon" meghalt, én már nagykorú voltam akkor, de öcsém kései gyerekként még bőven oviba járt, most ment általánosban felsőbe, anyukámnak azóta nem volt úgy barátja, hogy beköltöztette volna hozzánk, hogy na itt az új "apa", így mondhatjuk, hogy öcsém előtt nincs megfelelő férfi példakép, ami lényegében marhaság, mert ott az atlétika edzője vagy van pár férfi rokonunk is, akiket kedvel és fiús programokra viszik (horgászás, foci, stb). Szóval így 12 éves korára minden csak nem lányos, pedig nincs előtte hivatalos apa által adott férfi példakép. (amikor nagyon kicsi volt apu nagyon sokat dolgozott, kb napi 1 max 2 órákat töltöttek együtt, így régről se lehet sok emléke) Sőt, most zajlik éppen az első "nagyszerelem" és szégyenlősen kér anyutól tanácsot, hogy vajon örülne ennek vagy annak a lány, vagy panaszkodik, hogy nem meri nyilvánosan megölelni a kislány őt és majd kiugrott a bőréből, mikor nőnapra vitt csokit meg virágot és a lány megölelte. Büszkén mesélte anyunak és düllesztette a mellét, mint a "büszke férfi", hogy nézd, oda vannak értem a nők.

3. Ha a melegeket heteroszülők nevelik, akkor a meleg szülők nevelik a heterokat? Szerintem a szexuális orientáció nem függ attól, hogy valakinek két anyja vagy két apja van a "hagyományos" férfi-nő páros helyett. Ott vannak a filmek, könyvek, a való élet, sőt, gyerekkorban a mesék, ahol mindig a királylányt veszi el a herceg és nem egy másik herceget, ezekből "értesülhet", hogy nagyátlagban milyen kapcsolatban élnek az emberek és mivel a gyerek nem hülye el lehet neki magyarázni, hogy neki azért van 2 anyukája vagy 2 apukája, mert ők így szeretik egymást, de attól ő még szerethet fiú létére kislány, csak mert a szülők nem így tesznek.

2014. márc. 24. 09:09
 16/35 anonim ***** válasza:
95%

ha melegek által nevelt gyerekekkel (immár felnőttek) készített intejúkat akarsz, miért nem hasznýálod a googlet?

https://www.youtube.com/watch?v=yMLZO-sObzQ

[link]

itt van pár:

[link]

2014. márc. 24. 09:56
 17/35 anonim ***** válasza:
20%

Már önmagában is amit nevelésnek nevezünk egy ártó dolog nem hogy amikor két aberrált, fajtalankodó veszi körbe a gyereket. Vannak birkák a társadalomban nekik kell a nevelés, meg kell mondani nekik mit hogyan csináljanak. A nőknek, homoszexuálisoknak a mai állapotok jók mert az ő érdekeik vannak belenevelve a társadalomba. Régen működött a család amikor ugyan volt tekintélye az apának de hagyta hogy a fia is tekintélyt szerezzen. A férfiakra mindig is jellemző volt a bajtársiasság, egymás tisztelete, az alázat ezért előbb az apaszerepet kellett leépíteni hogy megkeserítsék egy generáció életét és a következő generáció majd bennük keresi a bűnbakot. Elkezdtek terjedni a liberális tanok hogy a a férfi a férfinek ellensége legyen és ne barátja. Senkit se kérdeznek meg arról hogy szeretne e oda születni ahova, van aki sz*r helyre születik van aki még sz*rabra de aki homoszexuálisok közé születik annak egy életre tönkremehet az élete. Soha nem fogja megtapasztalni milyen a becsület, milyen férfinek lenni és hogy kell viselkednie egy férfinak vagy ha meg is tapasztalja olyan lelki sebek lesznek benne ami miatt egy életre megnyomorodik. Ehelyett amikor rájön hogy mi is a szexualitás és hogy egy olyan emberrel kellett egy fedél alatt élnie aki a másik szobában vagy megb*szatja magát vagy g*cit nyel.

Tudjuk hogy a feminizmus és a homoszexualitás kéz a kézben jár így tehát egyértelmű hogy szerencsétlen gyereknek esélye sem lehet normális életet élni. Ráadásul mi alapján dönthet egy nő arról hogy saját magzatát meggyilkolja míg egy szerencsétlen gyereket saját akaratán kívül odadobnak egy fajtalankodónak.

A homoszexualitásnak nincs legitimációja, nincs érv amellett hogy miért kellene eltűrnie bárkinek is ezt a gyalázatot. Az evolúció megcáfolja a homoszexualitás genetikai mivoltát ahogy az ikerkísérletek is. Soha nem volt a történelem során homoszexuális házasság vagy gyereknevelés. A homofóbiát nem nevelték bele az emberiségbe, az emberiség vágya volt a homofóbia hogy mindenki azt kapja ami neki jár. Hagyjuk már ezt a szeretet maszlagot, mindenki tudja hogy a férfiak fiatal, hamva p*nára mennek aki nem annál komoly gondok vannak. Ez a szőke herceg fehér lovon csak egy ostoba mese nem gondoljátok hogy minden körülöttetek forog? Néhány ostoba férfi miatt tartunk itt akik csak saját magukkal törődtek és unokáikra rázúdították ezt a b*zi-femcsi tolerancia maszlagot. Látjuk hogy mi lett ennek az eredménye Európa romokban, és míg az átlagférfi kidolgozza a belét is a családért addig otthon a nőnek a sok házimunka mellet nincs jobb dolga mint hogy egész nap itt üljön a GYK előtt. Nézzünk körül ebben a kategóriában minden napra jut egy férfigyalázó kérdés így van kemények vagyunk még a b*zikkal is összeállunk csak hogy odab*sszunk a férfiaknak. Szánalmas kapálózás ez.

2014. márc. 24. 11:28
 18/35 anonim ***** válasza:
97%
felébredtek a homofóbok :D
2014. márc. 24. 11:34
 19/35 anonim ***** válasza:
94%

Az evolúció talán megcáfolja a homoszexualitás genetikai mivoltát, de a létjogosultságát soha nem fogja, annál az egyszerű ténynél fogva hogy a nemek megjelenése előtt minden életforma homoszexuális módon szaporodott, vagy ivartalanul.

A homoszexualitásért felelős gént azért nem találják meg, mert a heteroszexualitás a mutáció, és homoszexualitás volt az alapeset (csak nézz az egysejtűekre).

A feminizmus és a homoszexualitás nem jár kéz a kézben, legalábbis én nem így tapasztalom. A meleg férfiak nagy része ki nem állhatja a feministákat, és a leszbikus nők sem mind feministák. Az, hogy a médiából neked ez esik le, az csak azt jelenti hogy nem nézel utána a dolgoknak, tapasztalatod pedig nincs.

Az első bekezdésed valami mesekönyvön alapul és annyira primitív hogy nem tudok hozzászólni, ne haragudj :(

2014. márc. 24. 11:37
 20/35 anonim ***** válasza:
90%

"Az evolúció talán megcáfolja a homoszexualitás genetikai mivoltát"

Nem cáfolja meg, ideje lenne utánaolvasni.

2014. márc. 24. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!