Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti, hogy bírnátok ki ezt?

Ti, hogy bírnátok ki ezt?

Figyelt kérdés

A szüleimből már nagyon elegem van. Mindenért én vagyok a hibás még ha nem is vagyok ott stb.. Nincs egy perc nyugtom sem..Nincs sehol sincs mahl egyedul lehetek pl: az anyám akkor is bejár valamiért ha furdok...Ha vanlami barátnom sose kedvelik ,hanem le ri**ncozzák stb..Nem engednek sehova sem el. Ha pedig elkéreckedek ,hogy ezt mondják: nem mész sehova neked már úgy is csak a ri****kodás jár az eszedben! (Pedig nem is adtam okot rá) és e milyatt a suliban furán néznek rám..Mostanában tiszta agresszivák foleg az anyám...Olyanokat beszl ,hogy semmit sem becsulok és dologzni nem tudok csak mindent tonkre teszek! Ami nem is igaz semmi okot adtam ,hogy ezt mondja! Folyton cirkuszol ,hogy nincs rend a szobámban pedig mindíg rendet teszek a szobámban! Ha iskola ido van ,akkor meg bemegy o "takarítanni" és mindent el tesz ,ha pedig megkérdezem ,hogy hova tette el ,akkor azt mondja ,hogy ott van ,ahol szét dobáltad! (ebben az apám is egyetért).. Mindíg megkérdezem ha látom ,hogy valamit csinál ,hogy segítsek-e ,de o elkerget ,hogy o majd megcsinálja aztán azt beszéli nem segítek semmit..

Pár napja beszéltunk a jovomrol ,hogy mondtam neki ,hogy ha befejezem majd a sulit szeretnék onálosodni elkoltozni majd egyszer stb.. Arra meg elkezdi ,hogy persze r***nc leszel stb..Hol akarsz munkát találni? stb.. Olyan mintha azt akarná ,hogy orokre maradjak itt stb.. Illetve azt is akarja már konyorgott ,hogy ne koltozzek el pedig az mér azért árébb van mivel csak 17 vagyok..

Ti mit csinálnátok?

17/L

2014. márc. 23. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Mit csinálnék?

Tanulnék ezerrel, kollégiumba mennék, diákmunkát vállalnék, így megpróbálnék félretenni egy kis pénzt.

Aztán ismerőssel/barátnővel megpróbálnék találni egy olcsó albérletet, munkát, szökő évente egyszer pedig hazajárnék

2014. márc. 23. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
33%

Biztos van valami ok rá, hogy így bánnak veled, vagy csak te spirázod túl a dolgot. Az ám kérlek szépen nem számít segítségnek, hogy a saját dolgaid körül rendet tartasz. Az egy alap dolog... Neked ezen kívül még napi minimum 2-3 órát kellene segítened a szüleidnek, akár fizikai munkával is.

De ha nincs igazam, akkor ezer bocsi, tényleg.

Szerintem járj el sportolni. Úgy lefáraszt, hogy utána már csak amit a szülők kiabálnak egyik fülön be a másikon meg ki. :)

Ha esetleg bővebben szeretnél beszélni valakivel a problémádról, nyugodtan dobhatsz akár egy privát üzenetet is :)

18/F

2014. márc. 23. 14:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Tanulok nagyon sokat már egy éve mindíg teszek félre pénzt ,hogy majd tudjam kihúzni az elso honapokat ,amíg munkát nem találok addig ki tudjam bírni..Diák munkát sajnos itt nem lehet találni ,de nyáron szokok dolgozni ott viszont félre teszem az osszes pézt.
2014. márc. 23. 14:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Tudom ,hogy számít segítségnek ,de azt mondom ,hogy rendet is rakok benne mindíg le kiabál ,hogy ez rend-e? Nem az pedig szépen ossze rakodok :/

Szeretnék nekik segítenni ,de nem engedik leginkább az anyu nem pl: most újjítsák fel a konyhát és csupa rendetlenség van és mondom neki ,hogy : mit segítsek?

Erre o: semmit majd én megcsinálom!

én: de segítsek!

erre meg le kiabál ,hogy menjek a szobámba :/

2014. márc. 23. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:
31%

2-es vagyok:

Nem lehet, hogy valaki valami rosszat mondott neki a tudtod nélkül? Mondjuk olyat, hogy a háta mögött lek*rvázod, meg sötöbö... sokszor ilyen dolgok állnak a háttérben, velem is előfordult már, hogy az apámat hülyítette valaki. Megbeszéled vele és kész is :)

2014. márc. 23. 14:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem hinném mert mindíg ilyen volt és egyre rosszabb :/ Ráadásul ha valaki valamit mond rolam neki valami mindíg elmondja nekem..
2014. márc. 23. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!