Mit mondjak anyámnak, hogy ne kelljen vele Londonba mennem?
Hogy lehetsz ilyen savanyu hozzaallasu? Meg a vegen vilagot latnal:)
En voltam Eszak-Amerikaban, Azsiaban, Europa szamos orszagaban, a Sarkkoron is tul. Kutyaszant vezettem es szami satorban ittam renszarvas-levest :) Tudod, soha senki nem veheti el ezeket az elmenyeket tolem :)
Te se foszd meg magad a lehetosegtol!
Hát azért egy ingyen Londoni út...
Világot látnál, kimozdulnál otthonról, gyakorolhatnád az idegen nyelvet, híres festők, írók, művészek alkotásait láthatnád, stb...
Persze ha ez mind nem érdekel, akkor gondolj arra, hogy repülőjegyet nem 2 nappal előtte szokták megvenni, így ha nem mész, édesanyád kidobott kb. 80 ezret az ablakon.
ne játszd az eszed mint valami királylány.
minden épeszű kamasz igent mondana egy ilyenre, akár először, akár huszadjára mehetne Londonba.
becsüld meg hogy van családod, hogy van annyi felesleges pénzetek hogy külföldön kirándulgassatok, ne pedig rinyálj.
13-as: És ha nem? Pont úgy írtad le ezeket mintha kutya kötelessége lenne... Nem mindenkinek lesz családja, nem mindenki hitelekből fog élni. Lehet hogy később rengeteget utazik majd, ne írd már le előre az életét...
Egyébként nem az volt a kérdés hogy ti elmennétek e vagy sem, hanem hogy mit mondjon a szüleinek.
Kérdező, megmondod hogy nincs kedved, esetleg ha van háziállatotok akkor hivatkozhatsz arra hogy ne majd gondoskodsz róla, tanulnod kell, inkább mész suliba (úgy tudom akkor még nem lesz szünet)
Önálló akaratod van, nem vagy már kisgyerek, lassan nagykorú leszel, eltudod dönteni mit szeretnél
A férjem Rómába akart velem utazni,de én megmondtam neki,hogy inkább gyakorlom a pilótaságot az új repcsimmel.Hawaira sem fogok menni nyáron,majd inkább partyzok a barátnőimmel az olimpiai méretű medencénkben.
Kényes p.csa.
Mond azt h nem szívesen mennél mert ott nincs egy barátod se és nem akarsz magányos lenni.
Jobb ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!