Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok erről? Illik...

Mit gondoltok erről? Illik ilyet kérdezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Apukámtól kaptam ballagásra egy arany nyakláncot. Az elején 2-3 hónapig minden nap hordtam de utána gondoltam hogy mást is kéne nem csak ezt úgyhogy otthon hagytam és másik nyakláncot kezdtem hordani. Már jópár hónapja a másik nyakláncot hordom apa mindig kérdezte hogy hol van a másik miért nem hordom. Mondtam neki hogy otthon van mert most mást is szeretnék hordani. Aztán megint az aranyat akartam de sehol nem találtam otthon. Megkérdeztem anyukámat hogy hol van és mondta hogy el kellett vinnie az aranyműveshez megjavíttatni mert a kapcsa valahogyan eltört és leeshet a nyakamról. Viszont sokáig tartott mire beszerezték az anyagot hozzá. Mostmár készen van de anya mindig elfelejt elmenni érte.

Szóval a lényeg hogy apa most kérdezte hogy hol a nyakláncom és azt mondtam hogy otthon. Mégpedig azért mert ő mindig mindent felfúj. Ha például készít nekem valami ebédet azt mondja hogy ha ízlik egyem meg, ha nem akkor dobjam ki. Múltkor is adott egy kg zöldséget hogy vigyem haza, erre mondja de nyugodtan ki is dobhatjátok. Sokszor puffog, zsörtölődik szóval ezért sem mondtam el neki hogy eltört és épp az aranyművesnél van mert nem akarom hogy hisztizzen.

Most azt megkérdezte hogy hol van? Mondtam hogy otthon. Erre ő 'Biztos hogy otthon van? Nem a zaciban?' Mondom hogy úristen dehogy. Most miért kell ilyeneket mondani mindig. Erre azt mondta hogy lehet hogy zaciban van mert rég nem látta rajtam.

Miért gondol egyből ilyenekre? Azt hiszi hogy ki akarom használni? Komolyan mondom ha így kérdezgeti akkor inkább visszaadom és akkor mindig látni fogja hogy NEM NINCS ZACIBAN ÉS NEM NEM ADTUK EL ÉS NEM IS HAGYTUK EL. Ti mit csinálnátok? Már zavar.

Nem tudom hogy fontos-e de külön élünk apától.

15L

2014. márc. 22. 19:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben nem hazudtam volna, hanem megmondom, hogy a kapcsot meg kellett javíttatni.

Azért hiszi, hogy a zaciban van, mert látja rajtad, hogy nem mondasz igazat

2014. márc. 22. 19:39
 2/9 A kérdező kommentje:
De amikor még nem zaciban volt hanem otthon akkor is ilyeneket mondott mindig hogy biztos zaciban van. És rosszul esik már csak azért is mert sokszor ő a megbízhatatlan!
2014. márc. 22. 19:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Még végig sem olvastam a történetet, de rögtön arra gondoltam, hogy anyukád zaciba adta, és nem tudja még visszahozni.

Könnyen meggyőződhetsz róla. Ajánld fel, hogy te majd elmész érte.

Különben sem értem, miért nézegette anyukád a láncodat, és ez az eltörés is furcsa. Tuti, hogy zaciban van.

2014. márc. 22. 19:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
anyud elfelejt érte menni menj el te érte..
2014. márc. 22. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"De amikor még nem zaciban volt hanem otthon" --> na itt szóltad el magad végképp. Nem muszáj ám anyudnak érte menni a "kapocs miatt".

Nem hiszem, hogy apukád hibája, ha felfújja a valóságot. Én is zokon venném, és ilyenekre gondolnék a helyében, mert az ember, még ha nem is hord mindig 1-1 kapott ékszert, vagy ruhát, legalább olyankor fel szokta venni, amikor megy az illetőhöz, akitől kapta.

Legegyszerűbb, ha szépen elmész a nyakláncért és a következő találkozásnál felveszed. Probléma megoldva.

2014. márc. 22. 20:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Visszaolvasva tényleg úgy tűnik mintha anya zaciba adta volna de ez hülyeség mert 1. nem tenné mert tudná hogy fontos nekem 2. nincs rá szükség mert nincsenek pénzügyi gondjaink.
2014. márc. 22. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:
63%

én is ilyenekre gondolnék, hogy zaciban van, vagy hogy semmire sem értékeled a nyakláncot..

szerintem semmi nincs abban, hogy apud kérdezgeti hol van a nyaklánc, végülis teljesen igaza van..

dehogy még neked áll feljebb, az felháborito..

2014. márc. 22. 20:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen nekem áll feljebb nem kell hogy háborogj! Mert nem egyszer nem kétszer de nem is ötször fordult elő hogy órát vártam rá. És olyan is volt hogy nem jött el én meg vártam rá mint egy szerencsétlen. Hisztizett is és a tulajdon lánya ballagására nem akart eljönni. Nem egyszer beszélt velem úgy mint a kutyával ami miatt napokig sírtam. Imádom azt a nyakláncot ezért is nyaggatom anyát hogy mikor hozza el. Sokszor rászolgált arra hogy ne bízzak benne de én ennek ellenére megteszem mert szeretem. Csak bem értem hogy miért kell mindig a legrosszabbra gondolnia és most nem csak a nyakláncról van szó. Többször mondta hogy otthon biztos kibeszéljük, meg hogy egyek valamit mert otthon azt mondják hogy éheztet. Mindig megmondtam neki hogy ez nem így van, de akkor is ilyeneket mond.
2014. márc. 22. 20:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól érzi szerintem is zaciba van!Menj el te anyukád helyett a nyakláncért és majd kiderül!
2014. márc. 22. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!