Mit tehet az anya, ha a gyerek hazudik (füllent? ) az apjáról és az apás hétvégéről?
Békében váltunk el, nagyon jó a kapcsolatunk az exemmel és az új párjával is. Tudom, hogy azok amiket a gyerek mond, nem igaz.
Csütörtökön este már nagyon izgatott, hogy másnap az apja és a párja mennek érte a suliba, és megint lesz egy szuper hétvégéje. Vasárnap mikor hazaér, nem győz panaszkodni.
Romlott étellel kínálták, koszos vízben akarták hogy fürödjön, egész hétvégére bezárták a szobájába (holott fényképeket csináltak, merre kirándultak), a koszos ruháit nem mossák ki (mindene jó illatú mikor hazaér).
Mikor fogorvoshoz kellett mennie és az exem vitte el, azt is letagadta, hogy nem voltak, pedig hozott igazolást (iskola helyett voltak orvosnál).
Ha ott megbetegszik, azt állítja nem kap gyógyszert, csak hagyják szenvedni.
100%ig biztos vagyok benne, hogy ezek hamis vádak, csak nem értem a gyerek miért csinálja ezt.
Nagyszülő nem "kavarhatott"? Te szüleid is elfogadják ezt a helyzetet?
Amúgy a szembesítés jó megoldásnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!