Te elengednéd a fiadat?
Mert egy 17 évesnél döntőfontosságú, hogy mennyit kell várakozni 2 átszállás között? Ne vicceljünk...
Ha a gyerek elég önálló és 2 e-mail-nél jobban ismeri, elengedném.
Nekem nem kell elképzelnem, hogy anyuka vagyok, és 17 éves fiam legyen, mert nálam ez a helyzet. Anyuka vagyok és van 17 éves fiam (is).
Hogy elengedném-e egy találkozóra akit a neten ismert??
Nos, inkább azt mondanám, hogyha eddig még nem látta, csak netről keresztül ismeri, tud róla infót akkor két lehetőséget ajánlanék a fiamnak.
1. Engedje meg, hogy felvegyem a kapcsolatot a netről ismert barát szüleivel, hogy tudjak velük beszélgetni. Ha lányról van szó, akkor az ő szülei is nyugodtabbak lennének, ha velem beszélhetnének.. Ha a telefonbeszélgetés után mindkét fél szimpatikusnak találja egymást (nincs félelem érzet) akkor ige, elengedném. Egy kikötés lenne, hogy hívjon fel ha érte kell menni, mert mondjuk lekéste a vonatot vagy bármi történne.
2. Tanácsolnám a fiamnak, hogy mi lenne, ha félúton találkoznának nyilvános helyen?? Ha 200 km-re lakik a netről szerzett ismerős akkor találkozzanak félúton 100 km-re egymás otthonától mondjuk egy mekiben..
Vagy egy utolsó lehetőség. Hívja meg az otthonunkba. Így én is megismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!