Szerintetek mennyire gáz, hogy ilyen dolgokban még mindig a szüleim segítségére szorulunk?
Már 1,5 éve élünk külön a vőlegényemmel.
Párom nem igazán ért a "férfi munkákhoz", ezért ha ilyen akad mindig áthívjuk apukámat, hogy segítsen megcsinálni. Pl: mosógép/mosogatógép beszerelés, polc felrakás, tapétázás, ágy/szekrény összerakás.
Én pedig sokszor elmaradok a mosással, ilyenkor felszoktam hívni anyut, hogy átvihetem-e a szennyest, és kimosná-e nekem? Mindig mondja, hogy persze.
Vagy mindig segít nagytakarításkor, de pl. tapétázáskor ő is segített.
Hétvégén szinte mindig náluk ebédelünk, de van, hogy hétköznap is eszünk ott/hozunk el ételt.
Szerintetek mennyire gáz, hogy ennyire "önállótlanok" vagyunk?
Fiatal nő vagyok, de amiket felsoroltál mind meg tudom csinálni.
A tapétázáshoz még ok, hogy segítséget kértek, de beszerelni a mosógépet? Feltenni egy polcot? Mosni, takarítani? Hát nem tudom... Szerintem gyakoroljátok picit az önállóságot.
Ráadásul mennyivel jobb hurcolászni a ruhákat, mint otthon betenni a gépbe és utána kiteregetni?
Főleg ha "összegyűlik" átviszel két zsák ruhát?
igen, gáz..
aranyos dolog ez a menyasszony, völegény..de kicsit ugyis kéne viselkedni, mint , aki már "felnött"
Anyummal, anyósommal is jóban vagyok, de eszembe nem jutna megkérni őket, hogy nálunk takarítsanak. Pedig nincs takargatni valónk, de ezt akkor is a privát szféránkba való beavatkozásnak tartanám. A szennyes meg még ennél is durvább szerintem. Hogy anyum mossa a párom koszos gatyáit vagy anyósom az én bugyijaimat? Kizárt!
Talán tényleg nem ártana felnőnötök már!
kérdezö, tudod ez ugy szokott -normáliséknál- lenni, hogy a külön költözött -kis menyasszony, megy át az anyukájához segiteni takaritani és megkérdezni az anyos jelöltet, hogy szüksége van e segitségre pl. Husvét elött...és bizony, anyukát, apukát, anyos jelöltet, apos jelöltet -normálisék- hivják meg ebédre, vacsorára, illetve ünnepek elött ök mennek át egy tálca süteménnyel..és nem forditva!
minek költöztetek el, ha ennyire ovodás szinten vagytok, hogy édesanyádék mossák a s.zaros gatyáitokat, és ö teszi elétek a meleg ételt...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!