Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Úgy utálom a hüle családom!...

Úgy utálom a hüle családom! Mit lehetne ezzel a helyzettel kezdeni?

Figyelt kérdés

Most egy nagyon apró részletbe mennék csak bele kb. csepp a tengerbe,de naponta felidegesítenek a butaságaikkal.

Az egyik kedves családtagom az ÉN könyvtárjegyemmel kivett könyvet és b@.d.dszta visszavinni. Én hogy perkáljak most ki majd érte több tízezreket a tartozás miatt? Mit lehetne tenni? A telefonunkat is kikapcsoltak fel se tudom hívni őket. Ráadásul a könyvek sincsenek meg. Az én munkámból fogják majd levonni? :( Komolyan így kezdjem az életem? Ígyis hatalams adósságaik vannak,mert buták mint a segg. Képesek még rám is terhelni? mit kéne tennem? 18/L

2014. márc. 17. 23:32
1 2
 11/11 anonim válasza:

Mindenféle szempontból kezd el magad függetleníteni a családodtól.

Anyagilag, érzelmileg mindenhogy különben nagyon lehúznak.

Rengeteg negatív energiát kaphatsz egy ilyen családtól.

Sajnos elég nagy csapás ez de fel a fejjel, igazán életrevaló leszel, sőt már most is az vagy :-)

2014. ápr. 3. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!