Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy nyugtassam meg, hogy...

Hogy nyugtassam meg, hogy ettől még ugyanaz vagyok? Anyának miért kell kiakadnia a változás miatt?

Figyelt kérdés

Apával élek és anyával elég régen találkoztam. Időközben befestettem a hajam, műkörmöm lett és az öltözködésem is megváltozott. Már nem olyan pólókat hordok, amikben kb elveszek, hanem elkezdtem nőiesen öltözködni, szoknyák, ruhák, magassarkú cipők, erősebben sminkelek, nem csak szempillaspirált használok.

Tegnap találkoztunk és teljesen kiborult, hogy mégis hogy nézek ki és ezt hogy engedi meg apa, amikor még csak 16 éves vagyok.

De végre boldog vagyok, sokkal magabiztosabb vagyok az új külsőmmel, mások is észrevesznek, nem veszek el a tömegben.

2014. márc. 15. 14:00
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%

OFF: Nyugtass meg kérdező, hogy ez az 1 avagy 2 lány nem te vagy és, hogy kicsit is normálisabb értékrendet van.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

ON: Amennyiben tényleg nem te vagy a fent említetett kérdések kiírója, hogy normális tanácsot is adjak: ha anyukáddal találkozol kicsit tényleg fogd vissza magad, nagy neki a hirtelen változás. Most szembesült vele, hogy a kislányából lassan nagylány lesz, ezt még neki is fel kell dolgoznia, pláne ha tényleg olyan régen látott.

2014. márc. 15. 17:15
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

Fodrász vagyok.Jár hozzám egy kiscsaj úgy 5-6 éve.Utáltam. Viszont az anyja egy bűbáj.Igazi kis elkényeztetett majom.Semmi nem érdekelte,csak a divatozás,meg a magamutogatás.Emlékszem,csak a my77-ből volt hajlandó öltözni.Mikor először jött hozzám 15 évesen nem láttam a bőrét a sminktől,szőkítettük világba,annyi fogalma volt a világról,mint egy ötévesnek.Aztán az apukája beteg lett,nem tudott már üzletelni,fogyóban volt a lóvé.Akkor már jó volt a kínais leopárd mintás tapadónaci tűsarkúval.Míg egy péntek este el nem kapták hazafele a buliból.Azt mesélte az anyja,ha nem egy vaskerítés mellett teperik le meg is erőszakolják,de így dübögött,mint a fene,úgyhogy elszaladtak a fiúk. Aztán egyre szerényebb lett a lány,komolyan veszi a sulit,nincs kivakolva,úgy néz ki,mint egy egészséges,normális húszéves. Pedig annyit kérlelte az anyja,hogy ne akarjon így kinézni,meg ilyen hamar felnőni,ráér még. Neki ez kellett,hogy kinyíljon a csipája.

16 évesen még okos,tapasztalatlan kéne hogy legyél,nem egy magabiztos kifent miniribinek.

2014. márc. 15. 22:29
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

41es.Az első belinkelt kérdés irója szerintem tuti a kérdező.

Beképzelt 16éves.

2014. márc. 16. 08:50
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Ne már, b*zdki, megint te? A reteknek írod ki havonta a kérdést.
2014. márc. 16. 12:45
 45/45 anonim ***** válasza:
43. Én is erre gyanakszom, ugyanaz a stílus, fogalmazás... És milyen szépen eltűnik mindenhonnan a kérdező, hm... Érdekes.
2014. márc. 17. 08:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!