Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy nyugtassam meg, hogy...

Hogy nyugtassam meg, hogy ettől még ugyanaz vagyok? Anyának miért kell kiakadnia a változás miatt?

Figyelt kérdés

Apával élek és anyával elég régen találkoztam. Időközben befestettem a hajam, műkörmöm lett és az öltözködésem is megváltozott. Már nem olyan pólókat hordok, amikben kb elveszek, hanem elkezdtem nőiesen öltözködni, szoknyák, ruhák, magassarkú cipők, erősebben sminkelek, nem csak szempillaspirált használok.

Tegnap találkoztunk és teljesen kiborult, hogy mégis hogy nézek ki és ezt hogy engedi meg apa, amikor még csak 16 éves vagyok.

De végre boldog vagyok, sokkal magabiztosabb vagyok az új külsőmmel, mások is észrevesznek, nem veszek el a tömegben.

2014. márc. 15. 14:00
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
88%
hát ettol nem nagyon leszel feltunobb:D
2014. márc. 15. 15:50
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Ne hívd fel magadra a fgyelmet, mert olyan világban élünk, ahol ez veszélyt jelent. Azt se mondom, hogy vegyülj el. Kitünni nemcsak a megjelenéssel lehet, hanem a kedvességgel, okossággal, alkalmazkodással. Nagyon iatal vagy. Ezzel a divatozással valószínű érettebbnek is tűnsz. Ne hívd ki magad ellen a sorsot!
2014. márc. 15. 15:57
 33/45 anonim ***** válasza:
10%

Az én anyám is ezt csinálta, mindenért kiakadt, mikor félévente egyszer találkoztunk... (Elhagyott minket, mikor kicsik voltunk).

Ne törődj vele.

2014. márc. 15. 16:01
 34/45 anonim ***** válasza:
12%
Annyira nem értem miért kell szegény kérdezőből közröhejt,és p.csát csinálni. Mi van ha befesti a haját 16 évesen? Nem tetkót varratott, nem az úton árulta a testét, hanem befestette a haját.
2014. márc. 15. 16:22
 35/45 anonim ***** válasza:
81%

A festett hajat nem igazán kritizálták, ha normális színre festi (nem élből platinaszőkére), akkor tegye, ha neki úgy tetszik.

Inkább a műkörmöt, erős sminket, állandó magassarkút és az állítólagos "nőies" öltözködést kritizáltuk többen is. A nőies meg ugye tudjuk mit jelent egy 16 évesnek. Hát nem a kiskosztümöt vagy a csinos, keveset mutató ruhákat.

2014. márc. 15. 16:24
 36/45 anonim ***** válasza:
52%
3 évvel vagyok nálad idősebb, de nevetségesek vagytok. Próbáljátok tenni magatokat, de annyira erőltetett és szánalmas, hogy az valami hihetetlen. :D
2014. márc. 15. 16:26
 37/45 anonim ***** válasza:
24%
Istenem, hogy itt mindenki mindent olyan nagyon jól tud... Kérdező, ezzel nyugtasd meg Anyukádat: Anya én még mindig ugyanaz vagyok, aki eddig, csak változom. Nem kellene kiakadnia a változáson, örülhetne, hogy szép lánya van. 16 évesen nagyot változik az ember, van, aki rocker lesz, van, aki meg nőiesedik. Mindenki lázad valamilyen szinten az ellen az énje ellen, akit a szülei öltöztettek és neveltek. Te is most vagy ebben a korban, szerintem teljesen rendben van. Én 16 évesen inkább fiús cuccokat hordtam meg rengeteget sportoltam, én pont azzal lázadtam, hogy nem lányos cuccokat hordtam, mint a többiek. A gimis legjobb barátnőm egy itt a többiek által hülye p*csának nevezett lány volt: festett szőke haj, p*csás cuccok, pasizós-bulizós. Most 25 évesek vagyunk, egyetemet végeztünk mindketten (nem büfészak) és komoly párkapcsolatban élünk. Engem már eljegyzett a barátom, és együtt élünk évek óta. Az, hogy 16 évesen milyen az ember, nem feltétlenül vetíti előre, hogy milyen lesz 4-5 év múlva. Az meg, hogy jól nézel ki és megengedheted magadnak a drága cuccokat, egyáltalán nem baj. Valahogy ezt próbáld megértetni az Anyukáddal, hogy te ugyanaz vagy, csak most kicsit változol. L25
2014. márc. 15. 16:40
 38/45 anonim ***** válasza:
82%
Nem feltétlen a kinézetről van szó. Hanem az értékrendről. Az "olyan boltokról, amit nem ír le, mert rosszindulatot kap cserébe".:)) Ez a baj. Lehet akárhogy öltözködni, akárhány évesen, ha a fejben van valami. Itt a what u see is what u get tipikus esete forog fönt. Pont olyan, amilyennek látszik. és igen, nagyjából ezeknek a lányoknak könnyen megjósolható a sorsuk. Legalábbis a nagytöbbség egy bizonyos, szomorú lejtmenetes ívet teljesít.
2014. márc. 15. 16:49
 39/45 anonim ***** válasza:
72%

" és komoly párkapcsolatban élünk. Engem már eljegyzett a barátom, és együtt élünk évek óta. "

Ez most dicsőségnek számít nálad?

2014. márc. 15. 16:51
 40/45 anonim ***** válasza:
39%
Utolsó: ezt arra írtam, hogy attól még, mert gimi alatt valaki kilóg a tömegből akár így-akár úgy, nem biztos, hogy egy nagy k* rva lesz belőle és képtelen lesz normális értékrend szerint élni. Hogyhogy dicsőség?? Nem is értem, mit akarsz ezzel.
2014. márc. 15. 16:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!