Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy nyugtassam meg, hogy...

Hogy nyugtassam meg, hogy ettől még ugyanaz vagyok? Anyának miért kell kiakadnia a változás miatt?

Figyelt kérdés

Apával élek és anyával elég régen találkoztam. Időközben befestettem a hajam, műkörmöm lett és az öltözködésem is megváltozott. Már nem olyan pólókat hordok, amikben kb elveszek, hanem elkezdtem nőiesen öltözködni, szoknyák, ruhák, magassarkú cipők, erősebben sminkelek, nem csak szempillaspirált használok.

Tegnap találkoztunk és teljesen kiborult, hogy mégis hogy nézek ki és ezt hogy engedi meg apa, amikor még csak 16 éves vagyok.

De végre boldog vagyok, sokkal magabiztosabb vagyok az új külsőmmel, mások is észrevesznek, nem veszek el a tömegben.

2014. márc. 15. 14:00
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
98%
Ha nem erdekel idegen emberek velemenye, akkor minek irsz ki nyilvanos forumra kerdest?Akkor sirj a baratnod vallan hogy igazsagtalan az anyad es kesz. Ha viszont idegeneknek irsz kerdest akkor meg legyel annyira felnott, hogy elfogadod nem mindenki van veled egy velemenyen. Ez nem a kamaszpanasz oldal, ez a felnottek jatszotere, ha nem tetszik a stilus akkor ne kerdezz.
2014. márc. 15. 14:53
 22/45 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem erőszak szívem. Csak néhány degeneráltnak csak egy atyai pofon hat!
2014. márc. 15. 14:54
 23/45 anonim ***** válasza:
93%

"mások is észrevesznek"

És szerinted miért? Talán filozófiai problémákról akarnak veled csevegni?

2014. márc. 15. 14:55
 24/45 anonim ***** válasza:
92%
Nem az a jó szülő, aki megveszi a gyereke szeretetét, és mindent megenged...Sőőőt!... Össze teszem a két kezem,hogy nálunk mindenben volt határ.
2014. márc. 15. 14:56
 25/45 anonim ***** válasza:
82%
Igen, normális körökben néha elcsattan egy-két pofon. De legalább a gyerekből nem lesz tucatribi mint a liberális szülők gyerekeiből, mint pl te. Sajnálom szegény anyukádat. De hátha a következő gyerekét már ő neveli és az normálisabb lesz.
2014. márc. 15. 14:59
 26/45 anonim ***** válasza:
92%
Nem baj, úgyis megrángatja az élet.
2014. márc. 15. 15:00
 27/45 A kérdező kommentje:

Amúgy ti tisztában vagyok azzal, hogy a "rib...c" szót kikre mondják?

Kíváncsi lennék rá, mert szerintem én nem tartozok azok közé a lányok közé

2014. márc. 15. 15:01
 28/45 anonim ***** válasza:
75%
még
2014. márc. 15. 15:02
 29/45 anonim ***** válasza:
87%
Majd ha te tisztában leszel a helyes viselkedéssel anyukáddal szemben beszélhetünk a r.banc szó elemzéséről!
2014. márc. 15. 15:02
 30/45 acelsziv ***** válasza:
15%

Kérdező: ha megnézed a stílust és a százalékokat, akkor rájössz, hogy kb 3-4 megkeseredett félnótás kezdett el téged jobbra-balra rángatni. Fölösleges leállnod velük vitatkozni, mert trágárságon és rosszindulaton kívül mást nem kapsz tőlük legfeljebb lesüllyedsz a szintjükre.

Amúgy ha anyukádat zavarja a külsőd, akkor tiszteld meg annyival, hogy kicsit visszafogod magad ha vele találkozol. Az önbizalommal pedig vigyázz, nehogy nagyon a fejedbe szálljon és tényleg hp legyél .

2014. márc. 15. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!