Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Erre hogy reagálnátok? Elmondj...

Erre hogy reagálnátok? Elmondjam, vagy még ne?

Figyelt kérdés

Együtt vagyok a legjobb barátnőm testvérével. Ezt a szüleim nem tudják és ennek örülök. Mert sokszor alszom nálunk, leginkább ott vagyunk, mert hatalmas a házuk, gazdagok, szóval minden van benne, ráadásul az apukájuk szinte sosincs otthon és így azt csinálunk, amit akarunk. Visznek magukkal síelni, nyaralni, külföldre, az utóbbi évben nem volt olyan, hogy ne mentem volna velük. Csak akkor még nem voltam együtt a barátommal és a szüleim a legjobb barátnőmmel engedtek el, nem pedig a barátommal.

Félek, hogyha megtudnák, akkor nem engednék az ottalvásokat, a közös programokat és az amúgy már mindennapos dolgokat.

Szülők, ti ezt hogy kezelnétek?

Szerintetek elmondjam nekik, vagy próbáljam titokban tartani egy ideig? (ő az első barátom)

16L

2014. márc. 14. 19:40
1 2
 11/11 anonim válasza:
48%

Szerintem 16 évesen ez aktuális, hogy ott alszol a barátodnál, ezzel nincs semmi gond.

Apukádék elváltak? Vagy miért csak telefonon beszéltek?

Mert ha igen, akkor tapasztalatból mondom, hogy az elvált szülők engedékenyebbek.

Mennyi esélye van annak hogy lebuksz? Mert ha nem sok, akkor van még időd ezen gondolkozni. De szerintem inkább magadtól mond el.

16 évesen szerintem anyu nem fog nagyon kiakadni. De először finoman közelíts a témával, mert első barátod és így kissé necces.

2014. márc. 16. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!