Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy az anyám...

Normális, hogy az anyám elolvasta az sms-eket? Mit mondjak neki, hogy megnyugodjon?

Figyelt kérdés

Nem volt oka rá, nem tud a gáz dolgaimról, jól tanulok, ősszel sikerült a felsőfokú nyelvvizsga, készülök a középfokúra egy másik nyelvből, sportolok, szóval tipikus "szülők kedvence" vagyok.

A hétvégén egy srácnál voltam és csináltunk pár dolgot. Ezelőtt a hétvége előtt még csak nem is csókolóztam, szóval nem olyan lány vagyok, aki hetente mások ágyában lenne.

Ugyanabba a gimibe járunk a fiúval és ma sms-eztünk és leírta, hogy legszívesebben mit csinálna velem, de csak ennyi volt. Ezeket ma anya elolvasta, mert a telefonomat a fürdőszobában felejtettem és nem volt rajta kódzár se.

Nem értem, miért kell kutakodni a telefonomban, amikor sosem adtam okot arra, hogy ne bízzon meg bennem.

2014. márc. 10. 21:11
1 2
 11/14 anonim válasza:
Semmi köze hozzá. Vagyis van némi köze,mert még kiskorú vagy, na de az aggodalomnak is van határa! Nem kellett volna elolvasnia az sms-ket,mert te se olvasol gondolom bele az övébe. Ha az én anyám csinálnál ezt, most nagyon haragudnék rá és okkal! Ha meg azt nézed,már agylány vagy és bármit is terveztetek azzal a sráccal,szerintem elég idős vagy ahhoz,hogy megtudd ítélni mi jó neked és mi nem :)
2014. márc. 22. 11:53
 12/14 anonim válasza:
*nagylány
2014. márc. 22. 11:53
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
Azert 16-eves nem annyira nagylany...
2014. máj. 3. 14:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Hat mond h vicceltetek
2014. júl. 1. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!