Normális, hogy az anyám elolvasta az sms-eket? Mit mondjak neki, hogy megnyugodjon?
Nem volt oka rá, nem tud a gáz dolgaimról, jól tanulok, ősszel sikerült a felsőfokú nyelvvizsga, készülök a középfokúra egy másik nyelvből, sportolok, szóval tipikus "szülők kedvence" vagyok.
A hétvégén egy srácnál voltam és csináltunk pár dolgot. Ezelőtt a hétvége előtt még csak nem is csókolóztam, szóval nem olyan lány vagyok, aki hetente mások ágyában lenne.
Ugyanabba a gimibe járunk a fiúval és ma sms-eztünk és leírta, hogy legszívesebben mit csinálna velem, de csak ennyi volt. Ezeket ma anya elolvasta, mert a telefonomat a fürdőszobában felejtettem és nem volt rajta kódzár se.
Nem értem, miért kell kutakodni a telefonomban, amikor sosem adtam okot arra, hogy ne bízzon meg bennem.
na de csináltatok is valamit, vagy ez csak fantázia?
mellesleg, az én anyám a naplómat olvasta el, és azon akadt ki, pedig 23 éves voltam...hogy már volt szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!