Ha te is ilyen csaladban eltel irnal par tanacsot?
NEm olcsó, ez tény, de akinek 25 évig rombolták az önértékelését, elhitették vele, hogy semmire sem jó, semmit sem ér, és egyfolytában szorong, az szerinted egyedül hogy változtasson az életén? Keressen munkát, jó, de szerinted egy labilis idegzetű embert vesznek fel, akinek nincs önbizalma, vagy akinek határozott kiállása van?
Úgy tűnik, pillanatnyilag nincs olyan ember körülötte, aki támogatná, párja nincs. De önbizalom nélkül ismerkedni is elég nehéz. Ördögi kör, és valahogy ki kell lépni belőle.
Egyébként nem fontos magánrendelésre járnia, kérjen háziorvostól beutalót, és elmehet ingyen is.
Ilyen családban éltem - gimi után rögtön másik városba jelentkeztem egyetemre, koleszba.
Nem mondom, hogy könnyű volt az elején (azóta is szorongásos vagyok, szerintem sosem fog teljesen elmúlni), de az biztos, hogy ha tovább otthon maradok, sosem török ki abból a nihil, passzív, letargikus állapotból, amiben éltem :S
Egy tanácsom van: MENEKÜLJ!!! Szeresd a szüleidet, támogasd őket, HA TUDOD, de légy önző, és a saját boldogságod legyen az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!