A kisfiam 2 év 8 hónapos, két hete elkezdett nagyon dodogni. Pl: eeelment, ott ott ott, az az az, nagyon meg vagyok ijedve, hogy igy marad. A családban senkinek sincs beszédhibája. Szerintetek kinövi? Aki tud tanácsot adni, kérem írjon. Köszönöm.
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 18:09
1/5 anonim válasza:
Én már rég orvoshotvittem volna, nincs-e szervi eltérés.
2/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem ezt el fogja hagyni, vagy hallotta valakitől, vagy annyira mondani akarja és azért van így. Így próbálja meg nyomatékosítani a mondanivalóját, hogy ott ott ott, hogy tutira oda figyelj :)
3/5 anonim válasza:
szépen el fog maradni. ezen ne stresszelj! Annyira mondja, hogy duplán mondja!!!:)
4/5 anonim válasza:
Erre az életkorra sok gyereknél jellemző, élettani dadogásnak hívják.
Ami tehetsz:
Ne vedd észre, ne foglalkozz a megakadásokkal. A gondolata előrébb jár, mint ahogy ki tudná magát fejezni.
Nyugodtan hallgasd végig, ha valamiben nagyon elakad, segítsd ki. Legyél vele türelmes! 99%, hogy kinövi.
A lányomnak is volt ilyen időszaka. (Egyébként logopédus vagyok.)
5/5 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Kérdezd meg tőle, biztosan válaszol neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!