Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell így kiakadni a...

Miért kell így kiakadni a hajszínemen?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt voltam fodrásznál és befestettem a hajamat. Anya meglátta és azóta hallgatom, hogy mégis hogy néz ki, a gimiben is szólni fognak érte (valószínű, amikor a barna-kék kombináció miatt se szólnak senkire...) és hogy jövőhétre kérjek időpontot, mert így nem marad a hajam.

De nem lila, kék, vagy hasonló lett, hanem sötétvörös és mindenkinek tetszett, aki eddig látta.

16/L

2014. márc. 8. 16:24
1 2
 11/17 anonim válasza:
50%
Nálunk pont fordítva volt: a szüleimnek nem volt bajuk a barna alapon kék csíkokkal, de a környezetemben mindenki másnak igen. Nálunk pont az ilyen vöröset fogadták el a suliban.
2014. márc. 8. 17:33
 12/17 anonim ***** válasza:
84%
16 eves vagy, ezt azert meg kellett volna beszelned veluk.
2014. márc. 8. 17:41
 13/17 anonim ***** válasza:

Volt már festve a hajad?

Te ismered a szüleid, tudnod kéne, hogy mi az amit megtehetsz egyedül, és mi az, amihez az engedélyüket kell kérned. Szerintem most azzal javíthatsz a legtöbbet a helyzeten, ha bocsánatot kérsz amiért nem kérdezted a véleményüket, elmondod, hogy a suliban ennél sokkal durvábbért sem szólnak, és mivel mindenkinek (főleg saját magadnak) nagyon tetszik, most már megtartanád. Próbálj meg nyugodt és kedves maradni, amikor erről beszéltek, akkor talán belemennek. Sok sikert, szerintem is jó szín :)

2014. márc. 8. 19:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Amikor ennyi idős volt a fiam, egyszer hazaállított zöld hajjal, piros bakanccsal, benne sárga cipőfűzőkkel.:). Nem állítom, hogy gratuláltam neki a kinézete miatt és igazából pár hétig az utcán se mentem volna vele végig szívesen, de úgy voltam vele, hogy amíg a lázadó korszakában nem csinál "maradandó kárt" magába, pl nem csináltat olyan tetoválásokat, amit később maga is megbánna, nem csináltat fültágítót, piercingeket, stb, addig ezeket a lázongásokat könnyedén elnézem. A hajszíne persze pár héten belül újra emberi lett, de szerintem a Tiéd teljesen normális, persze azért egy konzervatívabb szülőnél ez is lehet határeset.

(Velem pl a apám nem állt szóba egy hétig, mert le mertem vágatni a derékig érő hajamat.)

2014. márc. 8. 20:03
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

Nem gondoltam volna, hogy ilyenen sokan kiakadnak, de a válaszokat elnézve tévedtem.

Tök normális színre festette a saját haját 16 évesen... Nekem se jutott volna eszembe, hogy ilyesmihez engedély kell (de akkoriban még nem festettem a hajam és amúgyis elmondtam volna, elég kommunikatív fajta vagyok.) A szexre sem szoktak engedélyt kérni a szülőktől ennyi idősen, pedig az azért kicsit komolyabb, nem?

Fura világ ez.

Jó szín amúgy, én is ilyenre szoktam festeni, legalábbis a hajfesték ilyen, a hajamat kevésbé fogja meg, de azért jól néz ki, s pont, amikor amikor már pár hónapos s még kevésbé látszik, akkor nagyon dícsérni szokták a színt :D (Az eredeti hajszínem elég jó sötétbarna, sosem ronda a lenövés.) Kívánom, hogy Te is sokáig legyél szép vele, kedves kérdező!

2014. márc. 8. 21:52
 16/17 anonim ***** válasza:

nyugi, minden csoda 3 napig tart. ennyi idősen én konkrétan pirosra festettem a hajam mint a csajnak a Lé meg a Lolában, és anyám először nagyon meglepődött. utána megbékélt :)

ha jól áll és tudod viselni, valamint a suliban sem szólnak, akkor anyud is könnyebben elfogadja majd.

2014. márc. 10. 20:42
 17/17 anonim ***** válasza:

le fogtok pontozni de leírom az esetemet, én is 16 éves koromtól kezdve festettem a hajam, ilyesmi általában ilyesmi vörösekre.

és limfómám lett, aminél felmerült, hogy a hajfesték is az oka lehet, persze egy csomó más dolog is közrejátszhatott és lehet ez a hajfestés nem is, de azért leírtam, hogy hátha ilyesmi miatt is félt az anyukád a hajfestéstől

2014. márc. 11. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!