Apám gyűlöl! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Apám gyűlöl, mert főiskolára jártam, utána csináltam egy 2 éves okj-t. Vége lett a sulinak nyáron, azóta nincs tartósabb munkám. (Borsodban élünk egy kis faluban) Elmond mindennek! Úgy beszél velem, mintha valami börtöntöltelék lennék! Sosem nem volt velem gond. Nem jártam bulizni, nem cigiztem, nem ittam. Ha telefon beszélek valakivel, meghallja, bekiabál! Elmond mindennek! Munkakerülő k*rvának! Anya próbál megvédeni, de akkor anyával is veszekszik. Ha valami fiús-dolgot anyával beszélek, apám hallgatózik, és beleszól. Ha leülünk hárman enni egy asztalhoz, és én megszólalok valami ügyel kapcsolatban-pl. politia, rokonokkal kapcsolatos story- akkor is lekezelően beszél velem. Ezt nem lehet kibírni!2014. márc. 4. 15:14
11/14 A kérdező kommentje:
A volt barátom is ezt mindig a fejemhez vágta. Azt hitte, hogy nekem jó az, hogy nem vagyok hasznos.
2014. márc. 4. 16:21
12/14 anonim válasza:
www.profession.hu
www.cvonline.hu
www.workania.hu
picsogás helyett...
na, tedd magad hasznossá
13/14 A kérdező kommentje:
Fel van töltve önéletrajzom. De itt nem sok minden van. Ha elmennék a fővárosba, nem lenne most pénzem hirtelen még egy szobát sem bérelni. Ott is kaukció pl bérleti díj kell. Egy szoba is 35 ezer körül van.
2014. márc. 4. 16:35
14/14 anonim válasza:
Eld a sajat eleted ahogy szeretned ne masoknak akarj megfelelni. A te eleted a te dontesed. Apadnak ezt el kell fogadnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!