Ki a hibás? Az öcsém vagy pedig az apám?
Először is egy kis infó: Én 18 éves vagyok, öcsém pedig 9.
Öcsém rendszeresen számítógépezik, amit én nem tartok túl jó ötletnek, de a szüleim nem nagyon tesznek ez ellen semmit (saját gépe is van).
3 napja apám hazahozott egy kis tabletet, amit kölcsönbe kapott, a munkahelyéhez kell valamire (pontosan nem tudom). A tablettel számomra és anyám számára érthetetlen módon apám megengedte öcsémnek hogy játsszon, aminek az lett a következménye, hogy öcsém ma leejtette a földre, és betört a kijelzője. Apám nagyon kikelt magából, bezavarta öcsémet a fürdőszobába, aztán pedig mindentől eltiltotta. Arról nem is beszélve, hogy utána nem 1 játékát haragból fogta és kidobta a kukába.
Mikor mondtam apámnak, hogy eleve nem kellett volna neki odaadni, akkor azzal védekezett, hogy "dehát most akkor ne engedjem meg neki hogy játszon? Ennyire megbízhatatlan egy gyerek, hogy ennyire nem tud vigyázni a dolgokra?".
Apámnak elég sok hülyesége volt, de ez a mai feltette az i-re a pontot. Mi a véleményetek erről?
Öcséd kisgyerek még, maximum felügyelettel adtam volna a kezébe, akkor is csak úgy, hogy ha le is ejti, puhára essen. Nem való gyerek kezébe még ilyen drága holmi, pláne nem kölcsöncucc.
Apádnak lehetett volna annyi esze, hogy azt mondja, megnézheted kisfiam, de ez apának van a munkához, nem játék. Ott a gépe meg gondolom egy tucat másik játéka, játszon avval. Ne az erdő hordja már haza a favágót.
1-es vagyok.
Kérdező! Te leírtad, hogy szerinted ki a hibás... akkor miért kérdezel meg minket? Különben is, nem mindegy már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!