Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Apám a hibás amiért elveszítet...

Apám a hibás amiért elveszítettem a kutyámat!?

Figyelt kérdés

Teljes mértékben gyülölöm.

Volt egy már idős kutyám senkinek és semminek sem ártott! Mindennap elengedtem, amikor hazajött megkötötte volt rá eset, én ma is azt hittem hogy el van engedve és tud inni, tud hüvösre menni, de nem, ki mentem és már ott volt az életetelen teste, hogy képes ilyenre miért kellett megkötni, miért tudom hogy a meleg okozta ezt nála, tuti biztos, és apám tehet róla, ő semmmit nem csinált, egy hüvös helyet sem, nekem kellett ilyeneket tennem, meg gyülöltem egy életre, mert miatta halt meg a kutyám! Ha mondanék valamit, vagy elkezdenék vele veszekedni még neki állna fentebbm hogy lehet egy ember ennyire gonosz semmilyne állatot nem szeretm sőt még embert sem!

2013. jún. 21. 12:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom szegény kutyát.Ez tényleg gonoszság volt.

Beszéld ezt meg vele ,hogy nagyon neheztelsz rá,hogy tudatosuljon apádba az,hogy mit tett!

Ne törődj azzal,hogy még neki áll feljebb,akkor is mond ki magadból ami fáj!

Ez benned nagy nyomot hagy. Ne te viseld a terhét hanem apád aki ezt tette azzal a szegény kutyával.

Én is nagyon elítélem az állat kínzó embereket!

Tényleg sajnálom :(

2013. jún. 21. 12:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Megértem a haragod, de valahol neked is van felelősséged a dologban. Ha tudod, hogy apád meg szokta kötni a kutyát, akkor miért nem olyan helyen (pl fa alatt) lett kialakítva a hely, ahol árnyék van? Ezt te is megteheted, meg mondhattad volna apádnak is. Mondjuk egy tál is lehetett volna oda bekészítve és akkor csak vizet kell beleönteni.

Persze én is elvetem, ha valaki a tűző napra köti a kutyát, de tehettél volna ellene.

2013. jún. 21. 14:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Nincsen fa! Írtam hogy eddig a hűvösséget is mindig megoldottam deszkákat sorakoztattam oda hogy betudjon feküdni, aztán már elcipeltem őt a hinta ágy alá, víz mindig volt neki, mindig saját kezemmel adtam mert apám nem tud adni nekik vizet! Sőt a kutyát én itattam. Mikor megtaláltam akkor is oda készültem!
2013. jún. 21. 14:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Na kiderült hogy a drága édesanyám kötötte meg a kutyát, amúgy mindig is kutyák terén problémák voltak köztünk! Most már örülhetnek! :@@@@@@@@@@@@
2013. jún. 21. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:
apudtól azért kérj bocsánatot :/ sajnos bátmit teszel őt már nem kapod vissza, bár nekem elég zavaros hogy hol volt vize meg hogy sehol sincs árnyék stb de mindegy nem az én dolgom, de beszéld meg vele nem tudom hány éves vagy de nem hiszem hogy már a húszas éveidben jársz, még sok szükséged lesz a szüleidre :)
2013. jún. 21. 15:10
 6/8 vistakri válasza:
0%

szia ne sajnáld a kutyust a kutya egy szolga!

"mert miatta halt meg a kutyám! " a kutya nem hal hanem döglik

ne neheztelj apádra tőle kaptad az életed még ha segghülye is volt!:(

de egyébként teljesen megértelek!

2013. szept. 25. 16:30
 7/8 anonim válasza:
Tudom, h fáj, és bár talán gonoszság volt szüleid részéről kikötni a kutyát, de lehet, h inkább csak emberi ostobaság volt, h így tettek, viszont tényleg beszéld át velük ezt, mert a szüleid. Továbbá, ha öreg volt a kutyusod, próbálj meg arra is gondolni, h neki már sajna eljött az ideje talán amúgy is, lehet a meleg okozta, de ezt igazából nem tudhatja az ember, szerintem. És próbálj a vele töltött szép emlékekre gondolni, ill. magadban elengedi őt/elbúcsúzni tőle...ezek talán és az idő sokat segíthetnek abban neked, h a fájdalmad enyhüljön. Részvétem! :(
2013. szept. 25. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Erre a néhány szentfazékra, akik fújják a magukét, hogy így a szüleid, meg az életet tőlük kaptad, egy pillanatot ne vesztegess. Nem kérted, összehoztak. Megölték a kedves barátodat, apád-anyád gonosz és önző véglény. Ne felejtsd el a kutyádat, és ne felejtsd el, hogy ki ölte meg!

Mihelyt teheted, szabadulj ebből a közegből, mert lehúznak magukhoz, vagy elpusztítják a lelkedet az ő lelketlenségükkel.

2014. aug. 12. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!