Szerintetek itt kivolt a hibás? Harc a futtatóban
Nagyon is jól tetted, amit tettél. Te megtettél midnent a maximális biztonságért. Van egy ismerősöm, egy harcoltatott pit van nála. A lakást csak és kizárólag dupla szájkosárban, hámmal és nyakörvvel (van amikor még efy fojtó is fenn van) hagyják el. Futtatóban elengedi, de minden pillanatban lesi és ha a kutya szeme csak forogni kezd, akkor leállítja.
A nő kutyája akár mentett, akár nem, ha dominálni akar, azt tiiltjuk - jó esetben. Legalábbis én minden ilyen irányút tiltok a saját kutyámnak, és más kutyájától se tűröm el.
A nőt meg úgy széjjelrugdostam volna a hülye dögjével együtt, h elvittek volna a rendőrök. Akármennyire állatvédő vagyok, a saját kutyám szent, amelyik kutya nekiugrik, az kezdhet is imádkozni az életéért.
Ja, ott ne hagyd a futit!!! Menj nyugdtan minden nap. Arra számíts, h a nő majd nekiáll pletykálni és elhinit h kutyá veszélyes, de tojd le. Majd amikor látják, h a kutyád tök jól elvan, akkor elhiszik, h kamu az egész.
Hát nehéz így eldönteni, mert nem voltunk ott. Az tény, hogy ilyen esetben, akár az én, akár a más kutyája a hibás, tuti én is elkezdem rugdosni, vagy lefújom...
Annyiban hibás vagy te is, hogy (bár rajta volt a kosár), meg kell tanítani a kutyának, hogy még akkor sem támadhat, ha a másik kutya dominálni akarja. Tudom, ez nem könnyű, de nem lehet arra fogni a dolgot, hogy mert a másik dominált...
Az tény, hogy te sem és a másik gazdi sem ismeri a kutyáját, de te legalább kosárban vitted.
Csoda, hogy nem lett belőle tömeg verekedés, mivel több kutya is volt ott.
Az elmondottak szerint a nő kutyája generálta a verekedést.
Van egy kritikus távolság kutyáknál ahol már nem szabad a másik kutyát sem visszafogni, mert sérülhet, kivéve ha látszik, hogy a támadó kutya erőtlen, kicsi és gyenge.
Ha a csaj kutyája kezdte akkor ő volt a hibás.
Azt viszont nem értem miért vagytok felhávorodva, hogy megrúgta. Minden normális embernek a saját kutyája az első, és ha bajban van akkor állatszeretet ide, bűnösség oda, a saját kutyáját védi minden erejével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!