Az en gyerekem lenne?
Figyelt kérdés
Elvaltunk a felesegemmel 4 eve.
Volt egy nagy veszekedesunk, sajnos megutottem.
Egy pofon volt es azonnal megbantam , de o elment es azota nem lattam.
Fel ev utan adtam be a vallast, de csak azert mert abban remenykedtem hogy a birosagon talalkozok vele es kibekulhetunk.
Nem jott el es vegul ki mondtak a vallast.
8 evig voltunk egyutt, nagyon szeretem a mai napig is.
A hetvegen meg tudtam, hogy van egy 4 ev koruli fia akit egyedul nevel
Hogyan tudhatnam meg, hogy az en fiam? Tudom az adatait csak a cimet nem.
2014. márc. 4. 10:00
21/25 anonim válasza:
megismétlem:
"a dolog érdekessége, hogy ha jók a számaid (évek), akkor a gyereket hivatalosan a te nevedre anyakönyvezték" ... tehát jogi szempontból is van egy gyereked
22/25 A kérdező kommentje:
Es akkor hova fordulhatok? Ugyved? Okmanyiroda? Onkormanyzat?
2014. márc. 4. 11:29
24/25 anonim válasza:
Érdemes lenne attól a munkatárstól megkérdezni, mert ezek szerint o valamilyen szinten tartja a kapcsolatot a volt feleségeddel (tudja, hogy van gyereke, hogy milyen ügyes, hogy egyedül neveli, stb...). Lehet meg van neki a telefonszáma vagy tudja hogy hol lakik. Vagy ha az nem, akkor kérdezd meg, hogy melyik óvodában (bocsi nem emlékszem, lehet játszóház volt) látta a nőt és akkor ott néznék korul a helyedben.
25/25 anonim válasza:
8 évig voltatok együtt és nem ismersz se egy barátnőjét, se a rokonait a szülein kívül, se valaki volt munkatársát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!