Második férjem és a gyerekem közt őrlődöm. Mi lenne a megoldás?
Ne haragudj, de te estél túlzásba már akkor, amikor megengedted a 16 éves lányodnak, hogy ennyi idősen minden héten péntek-szombaton bulizni járjon. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ő egy angyal, és nem dug agyba-főbe, nem cigizik, nem részegedik le ezeken az estéken, csak úgy elmegy és táncikál a barátnőivel?
Nincs olyan, hogy a "gyerekem egy kicsit problémás, de ha elengedem, akkor meg nincs vele gond." Te vagy a felnőtt, ő a gyerek, nehogy már egy 16 éves diktálja otthon a dolgokat, miközben semmilyen felelősséggel nem tartozik még maga iránt! Elkényeztetted és túlságosan szabadon engedted, a férjed most próbálna valami normális, korának megfelelő értékrendet nevelni belé, de neked köszönhetően már úgyis mindegy...
Hát ha a lányod szemszögéből nézzük a dolgokat, akkor ti tök jól elvoltatok, működött minden a saját kis szabályaitok szerint, és most az új férjed minden különösebb indok nélkül meg akarja rendszabályozni. Indok: azért mert csak... Egy lázadó kamasszal nem gondolnám, hogy célszerű így bánni, ha egyébként a te módszereiddel kezelhető.
Azt meg nem igazán értem, hogy egyből ki akarja dobni? Én biztos a gyerekemet választanám, de nem is értem az egészet. Még ha egy drogos, italozós, megbízhatatlan lány lenne, de így? A férjed problémamegoldó képességével lehetnek problémák.
Mi van??
Kidobja??
Az én gyerekemnek mondaná ezt akkor azzal a lendülettel takarodhatna a házból..
Ne legyen már ez kérdés!!
szegény lány megszokott egy rendszert..bizalom volt köztetek..most meg jön "EZ", és úgy érzi neki ehhez joga van!!
Persze vannak jogai..de nem az hogy kidobja!!
Persze hogy hisztis..hisz korlátozva van..tényleg nem mindennap bulizik..csak hétvégén amikor megengedett.Nincs ezzel semmi baj..
Jesszus..
Gondolkodj már egy kicsit..Jól mellé fogtál ezzel a pasival mondhatom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!