Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Második férjem és a gyerekem...

Második férjem és a gyerekem közt őrlődöm. Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
Másodszor mentem férjhez, van egy 16 éves lányom az első házasságomból. Eléggé problémás kamasz a lányom, de amíg nem korlátozom a szabadságát, kenyérre lehet kenni. Lányom számára a péntek és szombat este szent és sértheteltlen. Akkor kimegy bulizni. Amíg ketten voltunk, nem is volt semmi probléma, hiszen megegyeztünk, hogy péntek, szombat kiengedem. Elég szépen működtek a dolgok köztünk, beszélgettünk, voltak közös programjainak, most viszon mintha eltávolodna tőlem. ELmaradtak a jóéjt puszik, kevesebbet komunikálunk. Picit mindig nagy votla szája, és szeretett csavarogni, de soha nem járt haza ittasan, nem drogozott. Csakhogy az új férjem korlátozni akarja a hétvégéit. Pl. csak egyszer mehetne ki. Múlt hét en kedden is megigértette a lányommal, hogy nem megy ki pénteken, de pénteken már jött könyörögni, hgoy de mehessen ki. Egy jó nagy veszekdés lett a vége, ajtócsapkodással. Végül is kiment a lányom, mert mint sírva mondta nekem, nem érti miért nem mehet ki, hiszen iskolába ját, tanul, hétközbe nem csavarog, nem iszik, nem drogozik, nem lop pénzt. Ez igaz is. A férjem kijelentette, még egy ilyen hiszti és kidobja a lányomat, és tudom, hogy képes lenne megtenni, és hogy a lányom előtte nem ember, eljátszotta a becsületét, mert nem tartotta be az igértetét... és még egy ballépés ,és repül otthonról. Nem tudom neki megmagyarázni, hogy a kamaszoknál egy-egy hiszti "normális", és hogy nincs "ballépés" nélküli kamasz, legalább is nagyon ritka.. Kb. minden félévben van egy iylen hiszti a lányomnál. Nem tudom, mit tegyek. Hogy értesem mega férjemmel, hogy ilyen a lányom, és kész? Még a kapcsoaltunk elejém mondtam neki, hgoy problémás a lányom, akkor elfogadta, most meg már fenyegetőzik, hogy kidobja őt.Úgy érzem, két tűz közé kerültem. Mit tegyek?
2013. nov. 19. 11:02
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Onnan tudom,hogy a gyerekem úgyis elmegy, hogy ő magam ondta, , ha elvégzi a sulit és talál munkát, szeretne önnálló életet élni - melyik fiatal ne szeeretne? Ez azt jelenti, hogy szeretne visszamenni a saját lakásunkba, ami most albérletbe van kiadva. Melyik fiatalnak ne teszene, ha kap egy kész lakást miután elvégezte az iskolát? Akkor sem lökném el magamtól a gyermekemet, hiszen alig 10 km-re lakna tőlem és segíteném ahol tudnám.
2013. nov. 25. 21:28
 42/45 anonim ***** válasza:
Neked nincs lakásod? Férjednél laktok?
2013. nov. 27. 16:06
 43/45 A kérdező kommentje:
Már egyszer leírtam, hogy nekem van lakásom, de az ki van adva bérbe, és nem szeretnék elköltözni a férjemtől.
2013. dec. 1. 17:21
 44/45 anonim ***** válasza:
És, közelebb kerültetek már a lehetséges megoldáshoz, kérdező?
2013. dec. 1. 17:24
 45/45 A kérdező kommentje:
Megoldás még nincs, de elbeszélgettem a férjemmel, ha gyereknek mennie kell, én is megyek. Azóta viszonylag nyugalom van, bár a lányomat levegőnek nézi a férjem, de ez valahogy a lányomat nem zavarja.
2013. dec. 15. 17:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!