Második férjem és a gyerekem közt őrlődöm. Mi lenne a megoldás?
Én megmondanám a pasinak, hogy még egy ilyen beszólás és én dobom ki őt.
Mit képzel? Egy 16 évest az utcára dobna, csak azért mert jól akarja érezni magát? Én is eljártam ilyen idősen és elárulom, nem cigiztem, nem drogoztam és nem dugtam összevissza. Csak jól elvoltam a barátaimmal.
Nem értem ezzel mi a probléma...
És azt főképpen nem értem ha eddig nem volt ezzel gond akkor miért kell hirtelen utcára dobálással fenyegetőzni emiatt.
Túl szabadjára van engedve a lányod. Egy 16 évesnek nem kéne minden pénteken és szombaton buliznia. Ebben a második férjednek teljesen igaza van.
Viszont az ő fenyegetőzéseit se tűrd el, hogy kidobja a lányod. Ő veled van. Ha őt dobja, téged is dob. Persze gondolom megelégelhette a lányod hisztirohamait.
#16, nem a gyerek választotta a Kérdező második férjét, semmi köze ahhoz az emberhez, annak a világlátásához, elveihez...
Én mondjuk a Kérdezőt nem értem inkább, nyilván a házasságig eltelt egy idő, az alatt nem derült ki, hogy a férjnek milyen a felfogása a világról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!