Elmondjam, mi a bajom?
Anyám már nagyon idegesít több dolga miatt, amikor elkezdi, ott hagyom és bemegyek a szobámba, mert nagyon irritáló. Észrevette, hogy valami bajom van vele, és most meg ezért hisztizik nekem, hogy mondjam el.
1,5 éve szintén ilyen szintű bajom volt vele, elmondtam, erre beleverte az arcomat az asztalba, a szám is felrepedt.
Ezek után nem merem neki elmondani, ráadásul már többször is nekem jött, olyankor szerintem elborul az agya. Tényleg nagyon ijesztő.
Viszont képtelen vagyok már elviselni azokat a dolgait, nem bírom végighallgatni már, muszáj ott hagynom.
Az ő dolga a 4 óra munka (milyen szerencsés!) és a házimunka.
A tiéd meg a tanulás, felnövés.
Oké, segíteni lehet és kell is.
Hallgasd végig, magadban rántsd meg a vállad és ne vedd magadra amit neked mond (amőgy se érdekli).
Ennyit tehetsz. Ha felhúzod magad, kiborulsz, akkor ő igazi célt ér, mivel érzelmileg akar téged magához láncolni, és benned sajnálatot, együttérzést kelteni. Erre semmi szükség.
Nem húzom fel magam rajta, nem borulok ki, csak néha már olyan szívesen megmondanám a szemébe, hogy mások bezzeg 8 órát dolgoznak, utána takarítanak, főznek, és nem jár ennyit a szájuk miatta..
Ha ezt elmondanám, szerintem belém is állítaná a kést.
Nem, összekevered a te anyukáddal.
Utolsó előtti: mintha én írtam volna.. ááá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!