Mit csináljak? Elmondjam anyukámnak? Lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
megharapott a kutyám.
kb. fél centis a seb, kicsit feldagadt
2010. nov. 8. 16:25
1/20 A kérdező kommentje:
s.o.s.
2010. nov. 8. 16:25
2/20 anonim válasza:
Mindenképpen szólj, nehogy elkapj valami parazitát.
3/20 anonim válasza:
ha a kutya be van oltva akkor elvileg nem lehet bajod, de jobb félni mint megijedni....sztem mindenképpen nézesd meg egy orvossal...
4/20 anonim válasza:
nekem egy picit karcolta meg a fülemet a kutya.
aztán az egész arcomra kiterjedt mert ótvaros lettem...
5/20 anonim válasza:
Egy oltott, tisztán tartott kutya ilyen kicsi harapásától nem lesz semmi baj. Betadin és kész. Ha orvoshoz mentek, oltási könyvet vigyetek, mert a sebészet automatikusan értesíti harapásos sebnél az ANTSZ-t
6/20 anonim válasza:
16.39-esnek:gratulálok,jól ápolt lehet a kutyád....
7/20 A kérdező kommentje:
és akkor mi lesz ha értesítik őket?
2010. nov. 8. 16:46
8/20 anonim válasza:
Be kell mutatni az oltási könyvet. A helyi szokásoktól függ, hogy karanténba teszik-e a kutyát, vagy csak simán megfigyelésre. van, ahol otthon lehet, de nem viheted utcára. Sok a variáció.
9/20 anonim válasza:
Természetesn édesanyádnak szóljál, hogy mi történt.
10/20 anonim válasza:
ma 16:46
mi az hogy "gratulálok,jól ápolt lehet a kutyád"
játszottam vele és megharapta a fülemet.. még csak 12 hetes volt és akkor hoztuk haza...
inkább a kérdésre reagálnál ne mást tolj le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!