Elmondjam anyukámnak hogy borotválom a lábamat?
én nem tudom ,hogy ezek a mai szülők hogy képzelik, hogy megtiltják, meg kiakadnak, ahelyett ,hogy elvinnék a lányt egy kozmetikushoz.
Én a helyedben gyantáznám, de a kérdésre válaszolva ne mond el, de ha kérdezi ne tagadd le. Magyarul: ne állj elé ezzel a mondattal, hogy "Anya , képzeld borotválom a lábam"
kb semmi köze hozzá.
Kedves első: vannak családok, ahol ilyesmire nem telik...
Mondd el anyukádnak, nyáron úgyis észreveszi és az sokkal kellemetlenebb lenne, ha a strandon rendezne cirkuszt. Lehet, hogy így is ki lesz akadva, amiért már elkezdted, de teljesen érthető. Az ő szempontjai is, kislány vagy a szemében, egyik szülő se örül, hogy a gyereke hamar felnő. :D De ha normálisan beszélsz vele, akkor meg fogja érteni. Az engedélye nem kell, mit tud csinálni, visszaragasztra a lábadra a szőrt?! :D Elmondhatod neki, hogy téged zavar, a mai világban szinte kötelező egy nőnek szőrteleníteni, és esetleg bedobhatod, hogy halálra csúfoltak a tornaöltözőben a csajok, meg te vagy csubakka, vagy valami. :D Amúgy szőrtelenít anyukád? Ha igen, akkor könnyebb dolgod van. Ha nem, akkor nehezebb, de azon kívül, hogy csóválja a fejét... üvöltözik veled egyet max, túléled.
Amúgy a borotva tényleg nem a legjobb megoldás, ha van rá keret, akkor gyantáztasd, vagy gyantázd otthon, vagy epiláld, azt csak egyszer kell megvenni. :D
Vagy vehetsz szőrtelenítő krémet is :D én is ezzel szoktam ;)
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!