Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van bennem ez a szüleimm...

Miért van bennem ez a szüleimmel szemben? Miért akarom megmutatni nekik, hogy gazdag vagyok?

Figyelt kérdés

Átlagosak a szüleim, normális körülmények között éltünk gyerekkoromban. De bármit akartam, ami kicsit drágább, rögtön jött a szöveg, hogy majd ha én keresem meg az árát, megvehetek és hogy nem tudom, hol élek, hogy ilyen vágyaim vannak, gondolkozzak már.

A mostohaapámnak az volt a mániája, hogy mindig a gazdagokat próbálta majmolni és folyton azt hallgattam, hogy ő is élhetne most úgy, ha nem szúrja el az életét.

Sikerült elérnem azt, amiről azt mondták, hogy sose fogom.

Sok pénzem lett és mindenem meg van, úgy vásárolhatok bárhol, hogy nem kell az árakat figyelnem, a világban oda megyek, ahová csak akarok. De egyre többször érzem azt, hogy megakarom mutatni anyáéknak, hogy hogyan élek, hogy eljutottam oda, ahová a mostohaapám sose.

2014. márc. 1. 09:08
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Ez már nevetséges, amit te csinálsz 55%-os.

Ennyire ráérsz ? :)

2014. márc. 3. 17:42
 22/22 anonim ***** válasza:
azt megmondom h biztos gazdag vagy
2014. márc. 3. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!