Gáz lenne anyukámnak megmutatni a nemi szervemet? Kiütés van rajta és nem tudom mit csináljak!
Figyelt kérdés
L2013. nov. 5. 17:18
1/12 anonim válasza:
inkább mondd meg neki mi a problémád és hogy emiatt kísérjen el egy nőgyógyászhoz
2/12 anonim válasza:
Akár meg is mutathatod. Az anyukádról van szó.
3/12 anonim válasza:
Hát szerintem nem gáz, de ő szinte biztos, hogy nem tudja megmondani, hogy mi a baj, de ha még meg is tudná mondani, akkor se tudna neked gyógyszert, kenőcsöt felírni rá. Így fölösleges megmutatni neki. Mond, hogy kiütéses vagy ott, bőrgyógyászhoz mész vele...esetleg elkísérhet.
4/12 anonim válasza:
először is várj! milyen kiütés? borotváltad mostanában?
5/12 anonim válasza:
szerintem mondd el neki,nehogy rosszabbodjon a helyzet
6/12 anonim válasza:
Én anyámnak az aranyeremet is megmutattam mikor először lett.
25/F
7/12 anonim válasza:
Édesanyádnak ?Hát persze :-) ,nincs abban semmi ciki az égvilágon !
8/12 kovpet válasza:
Szerintem már látta párszor :)
De tényleg inkább orvosnak mutasd meg, ő a szakember. Menjetek el együtt, ha egyedül nem szeretnél.
9/12 anonim válasza:
Gáznak nem gáz(mondjuk, nekem nem menne én nagyon szégyenlős vagyok), de lehet értelmetlen, mert hacska nem nődoki nem fogja tudni, hogy mi az és mit kell vele csinálni.
10/12 anonim válasza:
Nyugodt szívvel mutasd meg anyukádnak. Egyrészt már látta elégszer, másrészt tudni fogja, hová forduljatok, nőgyógyászhoz, vagy bőrgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!