Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van bennem ez a szüleimm...

Miért van bennem ez a szüleimmel szemben? Miért akarom megmutatni nekik, hogy gazdag vagyok?

Figyelt kérdés

Átlagosak a szüleim, normális körülmények között éltünk gyerekkoromban. De bármit akartam, ami kicsit drágább, rögtön jött a szöveg, hogy majd ha én keresem meg az árát, megvehetek és hogy nem tudom, hol élek, hogy ilyen vágyaim vannak, gondolkozzak már.

A mostohaapámnak az volt a mániája, hogy mindig a gazdagokat próbálta majmolni és folyton azt hallgattam, hogy ő is élhetne most úgy, ha nem szúrja el az életét.

Sikerült elérnem azt, amiről azt mondták, hogy sose fogom.

Sok pénzem lett és mindenem meg van, úgy vásárolhatok bárhol, hogy nem kell az árakat figyelnem, a világban oda megyek, ahová csak akarok. De egyre többször érzem azt, hogy megakarom mutatni anyáéknak, hogy hogyan élek, hogy eljutottam oda, ahová a mostohaapám sose.

2014. márc. 1. 09:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Oké, akkor Te nem értél el semmit, csak jó helyre tetted a feneked. Nincs ezzel baj, csak épp nincs is semmi amiért Te dolgoztál volna meg, ergo nincs mire verni magad...
2014. márc. 1. 13:26
 12/22 anonim ***** válasza:
75%

Tied a tulajdonjoga az autónak, ingatlannak?

A tipikus az szokott lenni, hogy eltartott barátnőnek csak bérelni szoktak autót, ingatlant, saját tulajdont esetleg úgy "odaadni" barátnőnek, hogy tulajdonjogilag nem lesz az övé, pont azért hogy tudja hogy hol a helye és engedelmes maradjon.

Tehetős üzletemberek, beleértve a gengszterkedő vállalkozókati is, sem szokták dobálni a pénzt, havi fél millió nem sok még egy csajra, de 30 millióért már nem vesz neki lakást, autót.

2014. márc. 1. 13:49
 13/22 A kérdező kommentje:

Igen, mind az enyém, egyiket sem béreljük, nem ezekkel próbál maga mellett tartani.

Azért van különbség gazdag és gazdag között is.

2014. márc. 1. 14:22
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
Ó te még közel sem vagy a gazdaghoz, a szüleid meg jól tették, hogy két lábbal a földön akartak tartani gyerekkorodban.
2014. márc. 1. 14:39
 15/22 anonim ***** válasza:
Az írásképed alapján értelmesnek tűnsz. Igazából ha így megbecsül egy férfi, akkor az már tényleg nem tekint "könnyű" nőnek.
2014. márc. 1. 14:47
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

En is szeretem a penzt, de ezzel a penzzel en a helyedben nem vagnek fel a szuleim elott. :) inkabb csak csendben elvezd, mint h dicsekedj a foglalkozasoddal.

Kicsit off, de barmennyi penzem is lenne, teljesen eletszerutlen h ingatlanokat irassak egy lany nevere. Az oke h ott lakik, vagy vasarolgat, de minek adnek neki hazat, raadasul tobbet is?

2014. márc. 1. 15:38
 17/22 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy fel akarsz vágni, én is ezt tenném: de csak ha tényleg megdolgoztam volna a pénzért.
2014. márc. 1. 17:30
 18/22 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozzatok a kérdéssel, van egy 21 éves csaj aki kérdéseket ir ki, egyszer azt irta hogy sok pénze van de nincsenek jó autói mert nem szorul rájuk, másik kérdésnél azt irta h sls mercije van, harmadik kérdésnél azt irta hogy örökölte a pénzt halott szüleitől, hagyjuk már.
2014. márc. 2. 11:04
 19/22 anonim ***** válasza:

ja bocsi másik kérdésnél 23 volt, kicsit mindig változtat

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__504..

válaszokat érdemes végigolvasni, mennyire reális, hogy 3 db külön külön nagy vagyonnyal rendelkező fiatal csaj is ír az oldalra, mert szerintem közelebb van a 0hoz mint az 1%hoz. Ne irogassatok már ki kamu kérdéseket a jo mocskos életbe már, nem azért van ez az oldal. Irigyek nem lettünk, de legalább jót röhögtünk. Irtad 2 autód van véletlenül csak nem:

"Nekem Porschem és Mercedesem van, de azért válaszolok. :)"

tudjuk, most jön a tagadás, senkit nem érdekel,pá.

2014. márc. 2. 11:12
 20/22 anonim ***** válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__466.. ez a válqsz is tevagy, azt megmondom hogy kuss van miota lebuktál. miért jó ez egyesélettelen nyomorékoknak, hogy játszák a gazdag gyereket egy anonim oldalon?
2014. márc. 3. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!