Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti mit tennétek?

Szülők, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
A fiam iskolát vált, egy tölünk 100km-re lévő iskolába szeretne menni (Budapesten van az iskola) szóval kollégista lenne.Kicsit féltem, hogy új városba költözik egyedül, főleg Budapest hatalmas város, sok ember, új környezet, másfajta közlekedés. Ti elengednétek? 16 éves.
2014. febr. 19. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy el. Azért egy középiskolai kollégium nem olyan szabad, mint egy főiskolai, ráadásul tanulna némi önállóságot is.
2014. febr. 19. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

igen, engedném

én 13,5 éves koromban kerültem koliba, nagyon szerettem

nagyon szigorúak voltak, a városba nem csatangolhattunk csak úgy, mindennek megvolt a maga ideje, rendje.

egy fősulis, egyetemista koli egész más.. azt is tapasztaltam

2014. febr. 19. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy elengedném.
2014. febr. 19. 20:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha romlana a tanulmányi eredménye, akkor viszont vissza az egész.
2014. febr. 19. 20:39
 5/7 anonim válasza:
100%
Szerintem ezt nekünk szülőknek nehezebb feldolgozni. Nyilván mindegyikünk minél tovább szeretne a gyermekével lenni. Elengedném én is. Főleg, ha ott adatik meg az a lehetőség ami az egész jövőjére kihat..
2014. febr. 19. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Elengedném. Én is kollégista voltam gimiben, vidéki kisvárosból kerültem Budapestre. Nagyon jó élmény volt, pont az általad leírtak szerint. Végre nem csak könyvben láttam villamost, trolit és metrót!! Nem csak havonta egy színház volt, és szórakozni nem csak a kiskocsmába lehetett menni. Rengeteget változott a gondolkodásom, kinyílt előttem a világ. Hátránya, hogy ma már alig értem a kisvárosban maradt barátaim gondolkodását, furcsa hogy valaki egy 20 km-es távra már nagy utazásként tekint. De azt hiszem, jobb így. Minél több dolgot megtapasztal az ember fiatalon, annál jobb. Később, családalapítás, stb. után már úgyse nagyon tud ugrálni.
2014. febr. 19. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Miert akar elmenni?

Nem erzi magat otthon? Konfliktusok vannak? Lehet menekul

2014. febr. 19. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!