Gyerekek, Tinik, hány éves szülőket szeretnétek?
Én elégedett vagyok a szülők korával, mert még lehet velük hülyülni, szórakozni..Néha elég gyerekesen viselkednek, életvidámak.
Én 21 éves vagyok. Anci (anyu) 41 éves a nevelőapám 35 éves. Nagy előny, hogy fiatalosak, humorosak. Ők szeretették meg velem a motorozás örömét. Imádnak motorozni, most már én is megyek velük a motoros túrákra..
Az én anyukám 28 éves volt, amikor születtem, szóval nem volt "fiatal" anyuka. Vannak barátnőim, akiket 17-18 évesen szült az anyukájuk, és ők is azt mondják, hogy anyukájuk a legjobb barátnőjük, együtt járnak néha bulizni, egymás ruháit hordják, stb.
Sosem irigyeltem őket ezért, nekem anyukám nem a barátnőm, hanem az anyukám, akire számíthatok, ha "legjobb barátnők" lennénk, szerintem nem tudnék rá felnézni, és nem feltétlenül fogadnám el a tanácsait, talán még tiszteletlenül is beszélnék vele néha, ha nem értünk egyet valamiben.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy elítélem az ilyen "barátnős" anya-lánya kapcsolatot, csak nekem sosem volt erre igényem, és furcsa is lenne nekem. Ettől még sokmindent megbeszélünk anyukámmal, jó a kapcsoltaunk.
Én is felnőttként szólnék hozzá.
Én ha az anyámra gondolok, akkor erre a kérdésre tiniként így válaszolnék.
Nekem mindegy lenne, hogy 18-20 vagy akár 40 évesen szült volna. Ha cserébe olyan anyát kaptam volna aki egész lényével anya marad, akkor felőlem lehetett volna akár 60 éves anyuka is. De nekem egy alkoholista nő jutott, akinek a gyereknevelése abból állt, hogy az árokból kellett kihúzni ha ő maga nem tudott a pia miatt kimászni.
Nem az anyukák /apukák kora számít. Hanem az, hogy tényleg szülők vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!