Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyerekek, Tinik, hány éves...

Gyerekek, Tinik, hány éves szülőket szeretnétek?

Figyelt kérdés
Hány évvel idősebbek a szülők, és mi az előnye, hátránya a ti szemszögetekből?

2014. febr. 19. 11:54
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
73%
Az én anyukám 17 évesen szült. Büszke vagyok rá mert nagyon jó anyuka volt, (most is az) és olyan mintha a legjobb barátnőm lenne. Mindent megtudok vele beszélni, és ő is mindent elmond nekem.
2014. febr. 19. 11:57
 2/31 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) Megkérdezhetem, hány éves vagy? (és másoktól is érdekel, ha nem titok)
2014. febr. 19. 11:59
 3/31 anonim ***** válasza:
64%
Sosem akartam fiatalabb vagy idősebb anyukát. Az én anyám 18 évesen szült és egyenesen imádtam/imádom hogy ilyen fiatalos. Teljes mértékben egyetértek az elsővel. A legjobb barátnőm.
2014. febr. 19. 12:00
 4/31 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó vagyok, én 22 leszek áprilisban, anyu most lesz 40, 3 nap múlva.
2014. febr. 19. 12:01
 5/31 anonim ***** válasza:
90%
18. Persze az előző hozzászólásommal nem azt akarom mondani, hogy vállaljon az ember ennyire fiatalon gyereket!
2014. febr. 19. 12:01
 6/31 anonim ***** válasza:
46%

Én elégedett vagyok a szülők korával, mert még lehet velük hülyülni, szórakozni..Néha elég gyerekesen viselkednek, életvidámak.

Én 21 éves vagyok. Anci (anyu) 41 éves a nevelőapám 35 éves. Nagy előny, hogy fiatalosak, humorosak. Ők szeretették meg velem a motorozás örömét. Imádnak motorozni, most már én is megyek velük a motoros túrákra..

2014. febr. 19. 12:02
 7/31 anonim ***** válasza:
81%
(Off . : Bocsi ,hogy nem tiniként válaszolok .)Engem az anyám 33 évesen szült . Nekem ez így volt jó ,nem gondolkodtam azon ,hogy jobb lenne ,ha ennyi vagy annyi idős lenne. Engem is mindig arra tanított ,hogy felelőtlenség lenne túl fiatalon gyermeket vállalni . Én 24 voltam ,mikor gyermekem született .
2014. febr. 19. 12:09
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
En ugyan nem vagyok mar sem gyerek, sem tini, de azert valaszolok, hatha erdekel. 3. gyerekkent engem 33 evesen szult anyukam, igy en most 22 vagyok, o pedig 55. Anyukam teljesen infantilis, gyakorlatilag en neveltem fel ot. Ez par evig haott is a kapcsolatunkra negativ iranyba, de most mar szeretem, hogy ilyen. Mindent, de tenyleg mindent! megbeszelunk, olyat is, amin masok nagyon csodalkoznanak. Nalunk egyszeruen nincs tabu. Egyebkent szerintem ez nem kortol fugg, hanem embertol. A koran meg a keson szulesnek is vannak pro-kontra ervei.
2014. febr. 19. 12:10
 9/31 anonim ***** válasza:
82%

Az én anyukám 28 éves volt, amikor születtem, szóval nem volt "fiatal" anyuka. Vannak barátnőim, akiket 17-18 évesen szült az anyukájuk, és ők is azt mondják, hogy anyukájuk a legjobb barátnőjük, együtt járnak néha bulizni, egymás ruháit hordják, stb.

Sosem irigyeltem őket ezért, nekem anyukám nem a barátnőm, hanem az anyukám, akire számíthatok, ha "legjobb barátnők" lennénk, szerintem nem tudnék rá felnézni, és nem feltétlenül fogadnám el a tanácsait, talán még tiszteletlenül is beszélnék vele néha, ha nem értünk egyet valamiben.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy elítélem az ilyen "barátnős" anya-lánya kapcsolatot, csak nekem sosem volt erre igényem, és furcsa is lenne nekem. Ettől még sokmindent megbeszélünk anyukámmal, jó a kapcsoltaunk.

2014. febr. 19. 12:11
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Én is felnőttként szólnék hozzá.

Én ha az anyámra gondolok, akkor erre a kérdésre tiniként így válaszolnék.

Nekem mindegy lenne, hogy 18-20 vagy akár 40 évesen szült volna. Ha cserébe olyan anyát kaptam volna aki egész lényével anya marad, akkor felőlem lehetett volna akár 60 éves anyuka is. De nekem egy alkoholista nő jutott, akinek a gyereknevelése abból állt, hogy az árokból kellett kihúzni ha ő maga nem tudott a pia miatt kimászni.

Nem az anyukák /apukák kora számít. Hanem az, hogy tényleg szülők vagy sem.

2014. febr. 19. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!