Gyerekek, Tinik, hány éves szülőket szeretnétek?
Én örülnék neki, hogyha egy kicsit fiatalabb lenne, mert könnyebben megtudnám vele beszélni a szerelmi problémáimat, mert így már nem nagyon érti mi ezzel meg ezzel a probléma :D
De amúgy imádom, és nagyon szeretem :) Ő augusztusban lesz 40 én 16 vagyok
Engem anyu 35 évesen szült, és tökéletes anya.
Lepontozhatok de 18-20 éves korban szült volna inkább azt szégyellném,hogy egy becsúszott gyerek vagyok csak.
.
Én 19 évesen szültem a fiamat, és nem becsúszott gyerek. 19 évesen már volt fix 2 éves munkaviszonyom, és volt egy csodás vőlegényem akivel 17 éves korom óta együtt voltam.
19 évesen meghaltak a szüleim, így megörököltem a házat. Végül is a szüleim halála miatt döntöttünk úgy, hogy vállalunk egy babát, mert soha nem lehet tudni mit hoz a jövő. A szüleim egyszerre haltak meg fiatalon. Így tudatosan, készültünk a babára. Ma a fiam 22 éves. Külföldön tanul, mindenünk megvan..
Azért 20-25-30 évvel ezelőtt 18-20 évesen sokan már több éves munkatapasztalattal rendelkeztek, volt akik már az alapokat letették, hogy családjuk legyen..
Ne keverjétek a mai világot a 20-30 évvel ezelőtti világgal, mert minden más volt.
Időpont ma 21:19
tévedsz. 20-30 évvel ezelőtt a tankötelesség 14 év volt. Nagyon sokan 14 évesen amikor elballagtak az általános iskolából, és rá voltak kényszerülve elmentek dolgozni. 14 évesen 20-30 évvel ezelőtt már dolgozhattál. Volt olyan kolléganőm aki 14 évesen papírzsebkendőgyárban dolgozott, mert muszáj volt dolgoznia. Sokan elvégeztek egy szakmunkásképzést, és utána már dolgoztak is. Jó magam is elvégeztem egy szakmát, amiből 17 évesen vizsgáztam, és 17 évesen már dolgoztam is. Anno annak idején aki nem volt kitűnő tanuló az nem is álmodhatott egyetemről. Sőt 30-40 éve ha a szüleid nem voltak pártagok már esélyed sem volt egyetemre menni. Más világ volt.
Ma már az is egyetemre megy aki végig kettes tanuló..
Azért akinek 8 általános után elkellet mennie mert muszáj volt, na az nem hiszem hogy legideálisabb volt szülni utána egy két évvel.
Most is csak 16 éves a tankötelezettség, de szerencsére a többség nem hagyja abba akkor.
6-7 évesen kezdték az általánost oda jártak 8 évet,plusz egy 3 éves szakmunkást elvégez máris 17-18 éves.
Mai 40-50 évesek közt is azért szerencsére ritka akinek csak egy általános iskolás végzettsége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!