Gyerekek, Tinik, hány éves szülőket szeretnétek?
Apu 21 évvel idősebb
anyu 23-mal..
igazából tökéletes volt így
ne a koruk mondta meg mennyire fiatalosak..
amikor 16 voltam ők még rendszeresen jártak bulizni diszkóba..stb
nagyon jól kijövök velük, annyi idősek voltak amikor születtem, hogy már elindították az életüket (ma már nehezebb lenne ennyi idősen), de nem dúskáltak anyagi javakban, de csak átmenetileg kellett a nagyszüleimnél laknunk (néhány hónap) de elég fiatalok voltak ahhoz, hogy ne legyen generációs szakadék köztünk.
de az érdekesség, hogy a nagymamám 16,5 volt amikor szülte a nagynénémet, de már 40 évesen , amikor nagymama lett úgy viselkedett, mint 60 évesen..a nagyapám is, pedig csak 2 évvel idősebb a nagymnál...
én most 26 múltam, anya 50 apa 48
a jó, hogy nem nyaggatnak a gyerekvállalással, míg az anyósom, aki már 59 évek óta,a férjem velem egyidős
2. gyerek vagyok, 33 év köztem és a szüleim között a korkülönbség. Soha nem volt ezzel semmilyen problémám.
Anyukám volt a legkevésbé maradi az összes szülő közül, akiket gyerekként, tiniként ismertem.
Bölcsen nevelt, nem parancsolgatott, nem döntött helyettem, hanem megtanított dönteni, arra hogy legyek önálló...
Szeretnék majd én is ilyen szülő lenni.
Huszaséveik közepén jártak amikor születtem. Szerintem pont ideális korban voltak a gyerek vállaláshoz. Fiatalok voltak és stabil munkahelyük is volt.
Én is hasonló korban szeretnék majd gyereket vállalni.
Egyébként nem igazán gondolkoztam soha a korukon, a generációmban és a környezetemen belül teljesen átlagosnak számít ez a korkülönbség így sosem gondolkoztam azon, hogy mi lenne ha idősebbek vagy fiatalabbak lennének.
18/l
engem 28 évesen szült anyum, 26 évvel ezelőtt. a nővéremet 22 évesen.
általános iskolás koromban fedeztem fel, hogy anyu az idősebb anyukák közé tartozik, és ez egy kicsit bántott. gondoltam ezért olyan vaskalapos. felnőttként már látom, hogy nem volt ő egyáltalán vaskalapos, hanem én voltam extra lázadó. és csak kevéssel volt idősebb a többi anyukánál, de néhány év gyerekként rengetegnek tűnik.
most 53 éves, van 3 unokája, és szuper fiatalos nagymama. de ehhez azért az is hozzájárult, hogy a nővérem és én is korán szüljünk. én 21, nővérem pedig 23 évesen szült először.
Hát, a kor mindegy, a jellem számít igazán.
Én mindig is olyan szülőket szerettem volna, akik őszintén szeretnek, örülnek nekem, és értelmesek/intelligensek, tudnak gyereket nevelni, és ez nem merül ki napi fél óra foglalkozásban meg "eléd b*szok egy kis mirelitet jó lesz az" hozzáállásban. Olyan szülőket szerettem volna, akik meghallgatnak, akikkel megbeszélhetem minden bajomat, akik figyelnek rám, akik adnak tanácsot, ha kell, és akiknek nem az mindenre a válasza, hogy "hát honnan tudjam én ezt?", vagy "nem érdekel, hagyjál már a hülyeségeiddel" stb.
Na, a lényeg azt hiszem, érthető :D
Engem anyukám 21 évesen szült, soha nem értett meg, nem voltunk "barátnők", nem hallgatott meg, és sosem lehetett igazam semmiben, mert csak egy "hülye gyerek vagyok". soha nem játszott velünk, mert felnőttnek az nem való, soha nem viccelődhettünk vele, mert az tiszteletlenség...
Férjemet anyukája 30 évesen szülte, még most is fiatalos, fejlődőképes, szeret új dolgokat tanulni, mindig meghallgatjuk egymást, mindent meg tudunk beszélni, és közös programok is vannak, amiket mi is élvezünk. Jó a humorérzéke is.
Mindig is egy szép fiatal anyukát akartam.Sajnos nem jött össze...."édesanyám" nagyon későn szült. Meg is látszott az egész "kapcsolatunkon". 10 évvel fiatalabbat szerettem volna,talán akkor megértettük volna egymást és nem lett volna folyamatos hiányérzetem,ha rá gondolok....Nagymamakorú volt,amikor én tinédzser,és ezt nem igazán tudtam feldolgozni.Még ha lelkiekben,szellemileg fiatal is lett volna,talán jobb lett volna.
Már nagymama sem tud igazán majd lenni,mert nagyon öreg lesz,mire én odakerülök, hogy szüljek szerintem...Én egy nagymamát is mindig szerettem volna,de az sem volt nagyon(a korából adódott), remélem sikerül még időben szülnöm és időben nagymama is lehetek...
miért lettem lepontozva?????????
mert elmondtam hogy soha, tiniként sem akartam más korú szülőket ami volt?
/nem csak én válaszoltam 20 felett/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!