Ti vertétek már meg szüleiteket?
Figyelt kérdés
Írjátok le pontosan a dolgot. Hogy mi miatt került rá sor.2014. febr. 18. 12:25
21/24 anonim válasza:
Utolsó szerintem nagyon is jól cselekedtél, főleg, hogy nő vagy, tehát vélhetőleg gyengébb vagy apádnál, mégis megvédted a kutyát. Nem vagyok egy elvetemült állatvédő, de a leírás alapján akár meg is ölhette volna azt a szerencsétlen állatot, aki egyébként az ő hibájából túrta fel a kertet, mert neki kell gondoskodnia róla, hogy ne férjen hozzá. Én soha nem ütöttem meg a szüleimet de őszintén szólva anyám megérdemelné, gyerekként sokszor megvert és nem egy helyrerázó pofonról beszélek, hanem ütött, ahol ért. De magamtól nem ütném meg, maximum önvédelemből amire el tudom képzelni, hogy szükség lesz, mert ő az agresszión kívül más kommunikációra nem képes.
22/24 anonim válasza:
igen önvédelemből anyámat.már felnőtt voltam, mikor beleszólt a kapcsolatoma, párommal,és ő kezdte.. nem is bánom.
23/24 anonim válasza:
persze egy pofon volt. de megérdemelte. előző voltam. és nő.
24/24 anonim válasza:
Soha nem emelnék kezet a szüleimre! És amúgyis nagyon jó emberek mindketten! Viszont apósra már igen, anyósnak meg nemsoká kifog járni mert mindketten áskálódnak utálkoznak és tönkreteszik az életünket. Apóst úgy megcsaptam berepült sarokba de ha anyós nemhagyja abba akkor lehet neki is kifog járni egy pofon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!