Ti vertétek már meg szüleiteket?
Nálunk összeugrott tesóm, meg apukám.
Egy bajom volt ezzel az egésszel (azon kívül, hogy családi botrány volt), hogy térdig begipszelt lábbal feküdtem a kanapén (műtét után) és tőlem 1 méterre estek egymásnak, és nem tudtam hova "menekülni".
Én lesz..arom ha szétverik egymást, de legalább ne egy menekülésre képtelen ember mellett tegyék.
A vita tárgya: tesóm nem kapott pénzt (fűre), anyát mindenféle szóval illette, megfenyegette a családot, ekkor apa lekevert neki egy atyait, ő meg rátámadt ököllel.
Eztán még volt pár "elvonási" balhé, de lassan 4-5 éve normálisabb lett tesóm.
És ilyenkor intek be azoknak, akik a füvet legalizálnák. Persze fogyasztása közben nem ártalmas, de ha nem jut adaghoz, akkor agressziót okoz. Jönnek ilyenkor a piával, hogy az is függőséget okoz, akkor azt miért szabad, ezt meg miért nem? Én erre mindig azt mondom, nem az a megoldás, hogy az egyik káros anyag miatt elfogadjuk a másik káros anyagot, hanem ha mindkettő korlátozva van.
Mondjuk a kulturált alkoholfogyasztás nem okoz függőséget, viszont én még nem láttam alkalmi drogost. Lehet van, de szerintem ritkább.
dehogy..
viszont a sógorom az apját igen..
verte az anyósomat (kórházba került-onnan pszichiátriára, nem véletlenül)
többször a sógoromnak is nekiment és a barátnőjének is.
Halottról jót vagy semmit... róla inkább semmit.
nem jókedvéből tette, amit tett
Az túlzás, hogy megvertem, de sajnos volt, hogy megütöttem apukám..
Nem volt helyes, nem vagyok rá büszke, de ez van, megtörtént:
A kutyám széttúrta a fél kertet vakondkeresés közben, apu pedig bepippant és belerúgott a (kistestű) kutyába egy akkorát, hogy szegénykém vagy 5 métert repült. Szédelegve próbált felállni, mikor a második rúgás érte. Az a nyekkenés, istenem! Odafutottam, és szájon ütöttem aput, ököllel.
Szégyenlem ezt a dolgot, tényleg, de nem vagyok benne biztos, hogy ha ez ma történne, akkor másképp cselekednék.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!