Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Féltem a fiamat vidékre megy...

Féltem a fiamat vidékre megy dolgozni?

Figyelt kérdés

A fiam 25 éves és nem tudok tőle elszakadni.Volna munkája vidéken úgy hogy két heteket ott alszanak.

Nem vagyok képes elengedni,pedig más anya is meg teszi.Nem tudom miért van ez bennem,hogy ha nem látom akkor aggódom, hogy eszik-e rendesen meg,hogy nem -e beteg nem-e érte valami baj. stb...

Tudom,hogy más anya még külföldre is elengedi a fiát..és mégis.

Annyira azért nem telepszem rá ,meghagyom a szabadságát ,csak és figyelek rá ,hogy ebből ő ne érezzen semmit.

Magammal van a baj. Kérlek titeket segítsetek,hogy nem legyek ilyen. Mit csináljak ,hogy eltudja szakadni a fiamtól. Nem szeretném "fojtogatni" az aggódásommal.

Minden válasz ,,lereagálást szívesen veszek!

#munka #aggódás #féltés gyermek kapcsolat
2014. febr. 13. 12:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

6.-nak teljesen igaza van. nincs jogod elengedni vagy nem elengedni a fiadat, mert bőven felnőtt korú. az más kérdés, hogy a pasikról 50 évesen is gondoskodni kell, de ezt majd megteszi egy fiatalabb hölgy, aki hidd el, sokkal inkább kedvére való lesz már neki, mint az anyja... ha ez a gondolat téged most féltékenységgel tölt el, akkor bizony nagy hiba van benned, mert azt hiszed, magadnak szülted meg a fiadat, és ő a te tulajdonod. tévedsz, semmi jogod rendelkezni az élete felett. pofozd fel szépen magadat aztán vágd el azt a köldökzsinórt, és keress egy korodbeli férfit, ha magányos vagy. meg kell értened, hogy felnevelted, megtetted a kötelességeidet, amiért örökre hálás lesz és szeretni fog téged(amennyiben hagyod őt elmenni).

A másik opció, hogy veled marad, amíg meg nem halsz, és akkor életed hátra lévő részében megutál téged, mert magadhoz láncolod, de lelkiismeret furdalása lesz, ha eszébe jut lelépni, mert te ugye állandóan magadat sajnáltatod, ezzel lelkileg zsarolod. te pedig eközben szintén lelkiismeret furdalást érzel, mert tudod, hogy "rabolod" az életét, és a fiatalságát. valószínűleg ezt már most érzed, hiszen ezért tetted fel a kérdést. ráadásul lehet, hogy amire te meghalsz, ő se lesz fiatal, egyedül fog maradni, és ő lesz olyan iszonyúan magányos, amitől te mindig is rettegtél... valahol itt van a határ az önzetlen és az önző anyai szeretet között. ezen gondolkodj el kicsit!

2014. febr. 16. 18:39
 12/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! sajnos igazad van :(
2014. febr. 17. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!