Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Féltem a fiamat vidékre megy...

Féltem a fiamat vidékre megy dolgozni?

Figyelt kérdés

A fiam 25 éves és nem tudok tőle elszakadni.Volna munkája vidéken úgy hogy két heteket ott alszanak.

Nem vagyok képes elengedni,pedig más anya is meg teszi.Nem tudom miért van ez bennem,hogy ha nem látom akkor aggódom, hogy eszik-e rendesen meg,hogy nem -e beteg nem-e érte valami baj. stb...

Tudom,hogy más anya még külföldre is elengedi a fiát..és mégis.

Annyira azért nem telepszem rá ,meghagyom a szabadságát ,csak és figyelek rá ,hogy ebből ő ne érezzen semmit.

Magammal van a baj. Kérlek titeket segítsetek,hogy nem legyek ilyen. Mit csináljak ,hogy eltudja szakadni a fiamtól. Nem szeretném "fojtogatni" az aggódásommal.

Minden válasz ,,lereagálást szívesen veszek!

#munka #aggódás #féltés gyermek kapcsolat
2014. febr. 13. 12:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Tedd fel magadnak a kerdest: anyakent mindent megtettel, hogy felneveld, hogy onallo ember legyen? Vagy rosszul csinaltad, es gyamoltalan, onallo ember lett?

A valaszok a te szempontodbol fontosak, a fiadnak mindenkepp az a fontos, hogy onallo eletet elkezdjen.

Kellene neked egy hobbi, valami, ami lekoti a figyelmed. Egyedulallo vagy, ugye?

2014. febr. 13. 12:56
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen sajnos csak ő van nekem ez is a baj. Önbálóságra neveltem,szóval nem tutyi-mutyi alak.Képes mindenre ,nem kell neki az én babusgatásom. Ezért írtam,hogy nem vesz észre ebből semmit illetve sejti :( de le kell engednem .
2014. febr. 13. 13:01
 3/12 A kérdező kommentje:
el kell engednem***
2014. febr. 13. 13:02
 4/12 anonim ***** válasza:

Na, akkor szerinted ehesen fog maradni? Nem hiszem :)

Ha beteg lesz, elmegy orvoshoz.

Ha baja lesz, akkor is meg fogja tudni oldani.

Szerintem erosen titkold az aggodast, helyette erosen biztasd, hogy minden rendben lesz.

Te dolgozol, vagy otthon vagy?

2014. febr. 13. 13:15
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem dolgozom le vagyok %-olva,,most raktak ki rehabra,de 58 éves vagyok és nincs nekem való munka.Nem is tudnék dolgozni. :(
2014. febr. 13. 13:21
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
A legrosszabb, amit a szülő tehet a gyerekével, hogy nem hagyja elmenni, nem hagyja felnőni és önállósodni, magához láncolja. Ilyen esetben többnyire magával a szülővel van baj, mert önző, saját magára gondol és saját magát sajnálja. Sajnos az ilyen gyerekeknek lesz aztán saját magánéleti gondja, párkapcsolati nehézségei, esetleg nem is lesz saját családja. Közben meg az elöregedő szülő megfosztja magát attól az örömtől, amit majd az unoka adhat.
2014. febr. 13. 13:22
 7/12 anonim ***** válasza:

A fiam 24 éves,és Dániába ment ki dolgozni.Féltem én is ,és aggódom is érte,de normális kereteken belül.

Pedig naponta írja, hogy rossz kint, nem érzi jól magát stb.

Ő már felnőtt,és bár ha hazajön, nálunk lakik még, nincs barátnője...Nem élheted az életet örökös aggódásban.Próbálj mással is foglalkozni.

Nekem könnyebb,mert van férjem ,munkám,és ez eléggé leköti a figyelmem.45 éves vagyok amúgy.

Ismerek én is túlaggódós anyákat,akik még 14 évesen is fürdetik a "gyereket". Nem tesz jót az senkinek se.

2014. febr. 13. 13:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Azért nem "majmolom" a fiam és tudom, hogy neki ártok. Csupa ideg vagyok :(
2014. febr. 13. 13:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Te is tudod,hogy el kell menjen.Már lassan a te érdekedben is.Nem tíz éves,nyugodj meg.:)Van mobil,van pénz nála,nem lehet semmi baja.Hadd élje az életét.
2014. febr. 13. 13:59
 10/12 anonim ***** válasza:
90%

Tudom,hogy más anya még külföldre is elengedi a fiát

elengedni egy 25 évest???

2014. febr. 13. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!