Féltem a fiamat vidékre megy dolgozni?
A fiam 25 éves és nem tudok tőle elszakadni.Volna munkája vidéken úgy hogy két heteket ott alszanak.
Nem vagyok képes elengedni,pedig más anya is meg teszi.Nem tudom miért van ez bennem,hogy ha nem látom akkor aggódom, hogy eszik-e rendesen meg,hogy nem -e beteg nem-e érte valami baj. stb...
Tudom,hogy más anya még külföldre is elengedi a fiát..és mégis.
Annyira azért nem telepszem rá ,meghagyom a szabadságát ,csak és figyelek rá ,hogy ebből ő ne érezzen semmit.
Magammal van a baj. Kérlek titeket segítsetek,hogy nem legyek ilyen. Mit csináljak ,hogy eltudja szakadni a fiamtól. Nem szeretném "fojtogatni" az aggódásommal.
Minden válasz ,,lereagálást szívesen veszek!
Tedd fel magadnak a kerdest: anyakent mindent megtettel, hogy felneveld, hogy onallo ember legyen? Vagy rosszul csinaltad, es gyamoltalan, onallo ember lett?
A valaszok a te szempontodbol fontosak, a fiadnak mindenkepp az a fontos, hogy onallo eletet elkezdjen.
Kellene neked egy hobbi, valami, ami lekoti a figyelmed. Egyedulallo vagy, ugye?
Na, akkor szerinted ehesen fog maradni? Nem hiszem :)
Ha beteg lesz, elmegy orvoshoz.
Ha baja lesz, akkor is meg fogja tudni oldani.
Szerintem erosen titkold az aggodast, helyette erosen biztasd, hogy minden rendben lesz.
Te dolgozol, vagy otthon vagy?
A fiam 24 éves,és Dániába ment ki dolgozni.Féltem én is ,és aggódom is érte,de normális kereteken belül.
Pedig naponta írja, hogy rossz kint, nem érzi jól magát stb.
Ő már felnőtt,és bár ha hazajön, nálunk lakik még, nincs barátnője...Nem élheted az életet örökös aggódásban.Próbálj mással is foglalkozni.
Nekem könnyebb,mert van férjem ,munkám,és ez eléggé leköti a figyelmem.45 éves vagyok amúgy.
Ismerek én is túlaggódós anyákat,akik még 14 évesen is fürdetik a "gyereket". Nem tesz jót az senkinek se.
Tudom,hogy más anya még külföldre is elengedi a fiát
elengedni egy 25 évest???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!