Miért van az, hogy 22 évesen mindent el kell mondanom anyámnak? Vagy csak nekem furcsa ez?
Például el kell számolnom, hogy hova és kivel megyek.
Köszönöm a válaszokat
"Állandóan azzal jön, hogy "kérdezhetem, nem?" meg hogy ez az őszinteség.. mintha nem lettem volna az..."
Elindul a wc felé, te kérdezd meg:
Hova mész? - wc-re
És mit fogsz csinálni? Kaki, vagy pisi? - nem mindegy? Minek kérdezel ilyeneket??
Mert kérdezhetem, nem?
Szerintem nincs ezzel semmi gond, főleg, ha velük élsz. Nálunk is alap a családban, hogyha megy valaki valahova, megkérdezzük, vagy általában magától mondja hogy hova megy, esetleg mikor jön haza. Szerintem nincs ezzel semmi gond. Ha nem olyan helyre mész, amit szégyellned kéne, miért probléma, ha tudják? Mi együtt élünk, nem egymás mellett.
Az már nagyobb baj lenne, ha engedélyt kéne kérned, hogy elmehess. :D Akkor megérteném mi a probléma. Szerintem pár szóban nem gond, hogy elmondod mikor, kivel, hová mész, egy szülő azért szereti tudni, hol van a gyereke, akárhány éves legyen is, és ha netán valami baj történne, tudják, hol keressenek, stb. Legalább foglalkoznak veled. Ha nagyon soknak érzed a kíváncsiskodást, esetleg leülhetsz vele megbeszélni, hogy van magánéleted, de azért ne zárd ki teljesen az életedből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!