Apának miért kell így viselkedni egy folt miatt? Mit tegyek, hogy befejezze?
Azt csak te hiszed, hogy csak egy folt. Ez egy jelkép. Amivel azt üzened apádnak, hogy minden erőlködése szándéka ellenére, egy r***bi lett, a hercegnőjéből. Ő nagyon jól tudja, nem úgy, mint te, hogy túl fiatal vagy a szexhez. És fogadok, hogy te sokkal jobban kiakadtál volna, ha apád arul el téged. Mostmár csak egy dolgot tehetsz. Könyörögj a bocsánatáért, és ne hazudj, ne titkolózz előtte.
Egy apád korú férfi tanácsa ez.
Mert a 'valaki' helyett írtam volna le, hogy megint kavartam azzal a sráccal, akivel elveszítettem, csak az a probléma, hogy ő külföldre jár egyetemre és ezért még tavaly az egész nyarat együtt töltöttük, most meg le nem szakadunk egymásról, ha hazajön?
Nem azért tettem, hogy menő legyek, felénk nem így szokás bekerülni a népszerűek közé.
Nem mutogattam, csak lementem reggelizni és totál elfelejtettem.
A szüleim előtt muszáj titkolóznom, nem fogok könyörögni senkinek, semmiért.
Megjegyzem sokszor észre sem venni, hogy a partnered kiszívta a nyakad, mert akinek vékony a bőre, annak könnyen lesz rajta ilyen egy erősebb puszitól. Nekem néha attól is foltos lesz pl. a felkarom belső oldala, mikor erősebben vakarom meg. Akár azt is hihetnék, hogy kiszívták.
Barátnőmnek a nyaklánc sértette meg egyszer a nyakát, mert valamibe beleakadt vele, olyan volt mintha kiszívták volna.
Egyébként a csókfolt tényleg nem menő. Ha már ott van az a folt, akkor ne mutogasd és ne várd faterodtól, hogy el legyen ragadtatva. Fogsz egy kis korrektort, lekened és kész is.
Menőzni vele, na az tényleg zigány szokás. Kb. mintha kiírnád a homlokodra, hogy megdugtak, vagy meg fognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!