Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen okkal vehetik el egy...

Milyen okkal vehetik el egy édesanyától a gyermekét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 3hónapos babát akit az anya rosszul foglalkozik vele és az anyával többször el lett beszélgetve ,hogy rosszul szoptat és el is elejtette a gyerekét és nem mondja el pedig bizonyiték is van

2014. febr. 3. 20:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem vagyok otthon a témában, de van pár tippem, amikre azért lehet alapozni valamit:

- felelőtlenül neveli a gyereket, vagy nem képes ellátni

- sokszor nincs beszámítható állapotban az anyuka, esetleg hivatalosan cselekvőképtelen

- veri a gyereket

2014. febr. 3. 20:43
 2/13 anonim ***** válasza:
19%

Tudod mire lesz bizonyíték???

Hogy jó s.ggbe billentelek,arra...hát nem szégyenled te magad?!

Mégis mit gondolsz te magadról???

Még írni sem tudsz!

2014. febr. 3. 20:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt ,hogy rosszul szoptatja a gyerekét még nem ok, hogy elvegyék a kicsit. Sok anya szándékosan nem is szoptatja, csak tápszert ad neki..

Azt, hogy elejtette, az már gond, de védekezhet azzal az anyuka, hogy véletlen volt, és a gyámügyisek el is hiszik nekik. Nem tudom milyen bizonyítékról beszélsz, de ha csak annyi, hogy foltok vannak a kicsin, akkor az nem bizonyíték. Én sosem ejtettem le a fiam, mégis voltak foltjai..Abban az esetben veszik el ha az anyuka

-ön és közveszélyes

- veszélyezteti a gyermek testi és lelki fejlődését

- drogos

- prostituált

- súlyos alkoholista

- bűneljárás van ellene

2014. febr. 3. 20:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Oh kérlek... Én gyereksebészeten dolgozom. Ha minden anyától elvennék a gyerekét aki véletlenül leejti... Míg nem szándékosan csapja földhöz addig ez édes kevés.
2014. febr. 3. 20:48
 5/13 anonim ***** válasza:
3%
A magyar törvények szerint a gyereknek minden körülmények között az anyja mellett van a helye, még ha agyon veri akkor is. Ha esetleg egy agyonverést túlél talán elveszik tőle pár hónapra aztán visszakapja.
2014. febr. 3. 20:54
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Azért a elejtés elég gyerekveszélyeztetésnek minősül.
 7/13 anonim ***** válasza:

Az, hogy rosszul szoptat még nem jelenti azt, hogy rossz anya. Én még nem vagyok az, de gondolom bele kell tanulni dolgokba, nem megy minden elsőre…

Komoly ok kell hozzá, pl. olyanok, amiket a hármas is ír.

8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az üzenteket!

Szerintem addig ne irjon senki rossz dolgot még nem tudja a történetet!

nem csak a szoptatás meg szerintem az nem normális, hogy 2-3hetesen el ejtet az anya és a ház be van kamerázva

..

A negatív kommentet nem kértem!

2014. febr. 3. 21:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Pedig előfordul. Még ennél durvábbak is.

Nemrég egy 3 hetes babát hoztak be azzal, hogy le szerették volna vágni a körmeit, de megcsúszott az olló és a gyereknek konkrétan ez első ujjperce felét levágták. Van ilyen. Nem szándékos.

2014. febr. 3. 21:40
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező.

A bekamerázott lakás nem bizonyíték. Ha az anyuka nem járul hozzá, hogy a felvétel amin rajta van mások is láthassák, és ti ennek ellenére elviszitek ügyvédhez, vagy a gyámügyesekhez, ti követtek el bűncselekményt. A rendőrség is bírói engedéllyel nézheti meg..Szóval a kamera felvétel nem bizonyíték.

Ennek ellenére, legyél oly kedves és mond el miért akarjátok az anyjától elvenni a 3 hónapos gyerekét?? nem kritizálni akarlak, csak tudni akarom a valós okot.

Tudod szégyen nem szégyen én is sok-sok évvel ezelőtt elejtettem a pár hónapos fiamat. (hál istenek semmi baja nem lett) Egyszer letettem az ágyra, és csak 1 percre fordultam el, és a fiam leesett a parkettára. Egyszer meg amikor felvettem valamit levertem, és hirtelen mindent el akartam kapni, így a fiam kiesett a kezemből.

De ettől még nem voltam rossz anya..Balesetek előfordulnak.. Ezért is kérdezem, hogy mi a valós ok, hogy el akarod venni a gyermeket az anyjától.. Mi volt még??

2014. febr. 3. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!