Tegyük fel, hogy nyertek a lottón 300 milliót, mialatt még a szüleiteknél éltek, mennyit adnátok belőle a szüleiteknek és a testvéreteknek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 15:28
31/36 anonim válasza:
Senkinek nem adnék pénzt. Kifizetném a hiteleiket, ha van, vennék nekik saját lakást, ha nincs, és autót, ha szükségük van rá. Illetve esetleg adnék valami jelképes összeget, hogy tegyék félre baj esetére és ne költsék el szükségtelen dolgokra. Lehet, hogy szemét dolog, de nekem pl. van 3 testvérem, mindnek van házastársa és 1 vagy 2 gyereke. Namármost, ha én egy ekkora családban nekiállnék osztogatni, ott maradnék egy forint nélkül. Ja, még esetleg befizetném őket egy nyaralásra oda, ahova ők szeretnék. Főleg, ha 300 milliót nyernék "csak". Ahhoz képest, hogy 4 milliárd is volt már az ötös, ez elég kicsi összeg. Ha 4 milliárdot nyernék, nyilván bőkezűbb volnék. De 300 milliót egymagam is könnyedén el tudnék költeni. Nagy ház, néhány autó, ruhák, ékszerek, cipők, táskék, és már el is fogyott. De persze be is fektetnék belőle, lehetőleg olyan helyre, hogy a kamatok már önmagukba biztosítsák a havi szükségletem egy részét (pl. a nagy ház rezsijét, vagy az étkezést). Ingatlanba is fektetnék, az jó biznisz.
32/36 anonim válasza:
Én írtam, hogy vennék nyaralót. Miután ezeket megvettem, a többit értelem szerűen betenném a bankba. Ha ezek megvannak, már nem költenék hülyeségekre. Minek? Megvan minden, amit szeretnék. Ennyi :)
33/36 anonim válasza:
Hugomnak- 50 millát
Anyumnak- 30 millát
Anyósomnak- 20 millát
A többi a mienk a férjemmel. :) 29/nő
35/36 anonim válasza:
én nem úgy értem, hogy megnézem mire költi a pénzt, hogy ellenőrzöm, hanem azt értem ezalatt, hogy ha nem hasznos dolgokra költi, tehát amire szüksége van, akkor minek adjak? Hogy utána megint kérjen? Inkább vennék neki egy házat, lakást, vagy ami kell.
36/36 anonim válasza:
Bár már nem élek otthon, de 50 millió anyáéknak, 30 millió a közeli rokonoknak (6 ilyen van), a tesómmal meg felezném a "maradékot", azaz 110 millió neki is, nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!