Tegyük fel, hogy nyertek a lottón 300 milliót, mialatt még a szüleiteknél éltek, mennyit adnátok belőle a szüleiteknek és a testvéreteknek?
Semennyit. A kamatból adnék, ami 2%-kal számolva is havi félmillió.
300 milliót nagyon hamar el lehet szórni. Ha csak a kamatot szórod, az meg viszonylag sokáig tart.
semennyit, mert nem tudnak bánni a pénzzel, csak úgy elköltenék, mintha nem is lett volna és ugyan ott tartanának
betenném a bankba kamatozni és azt használnám fel saját magamra, illetve a páromra, gyerekemre ha lesz, az ő jövőjét is szeretném megalapozni és a saját elkövetkezendő életemet
Semennyit. Nem sok családtaggal állok kapcsolatban, azokkal sem valami szoros a kapcsolat. Nem érzem úgy, hogy segítenem kéne nekik, nem hiszem, hogy fordított esetben ők is adnának.
Apum és tesóm meg költözne velem természetesen. :)
# 18/25
jah..
anno munkahelyen volt egy beszélgetés hogy ki mit venne, ha nyerne a lottón.. Szokásos ház autó stb.. aztán a kollégák elkezdtek engem piszkálni, mikor mondtam hogy házat nem vennék, mert nem tudom fentartani, autót nem vennék mert nem tudom fentartani, meg vezetni se tudok (van jogsim, de minek után utasként is néha alig tudok urrá leni a pánikrohamon - normális sofőrnél- így a vezetés nem nekem való)
Viszont vagyok olyan jószívű hogy a barátoknak, családnak adjak belőle. Persze barátoknál annak akinek én gondolom, hogy megérdemli, és olyan elég kevés van. A családban meg hál istennek nincs olyan aki hülyeségekre költené a pénzt, s már most tudom, hogy egy nagyobb összegből mit cserélnének le.
Valószínűleg adnék a közeli menhelynek is, ahonnan a kutyám származik.
A maradék részét persze elraknám, mert per pillanat nem jut eszembe semmi fontos amire szükségem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!