Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tegyük fel, hogy nyertek a...

Tegyük fel, hogy nyertek a lottón 300 milliót, mialatt még a szüleiteknél éltek, mennyit adnátok belőle a szüleiteknek és a testvéreteknek?

Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 15:28
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
75%

Semennyit. A kamatból adnék, ami 2%-kal számolva is havi félmillió.

300 milliót nagyon hamar el lehet szórni. Ha csak a kamatot szórod, az meg viszonylag sokáig tart.

2014. jan. 29. 16:25
 22/36 anonim válasza:
Kèrdezö! Ha nyertèl kùldjèl nekem egy kis pènzt
2014. jan. 29. 16:26
 23/36 anonim ***** válasza:
47%
mindenki kapna 60 milliot.nem vagyok én soher
2014. jan. 29. 16:31
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

semennyit, mert nem tudnak bánni a pénzzel, csak úgy elköltenék, mintha nem is lett volna és ugyan ott tartanának

betenném a bankba kamatozni és azt használnám fel saját magamra, illetve a páromra, gyerekemre ha lesz, az ő jövőjét is szeretném megalapozni és a saját elkövetkezendő életemet

2014. jan. 29. 16:50
 25/36 anonim ***** válasza:
51%
Én rengetegszer gondolkodtam ezen, és mindig ugyanarra jutottam (most vagyok 20). Kiszámolnám mennyit költöttek rám a családtagjaim, arra rátennék egy kis bónuszt, vennék egy saját lakást félretennék annyit hogy suli után is legyen 3hónapra elegendő pénzem. A többit meg kamatoztatni ahogyan az előttem lévő hozzászóló tette.
2014. jan. 29. 16:51
 26/36 anonim ***** válasza:

Semennyit. Nem sok családtaggal állok kapcsolatban, azokkal sem valami szoros a kapcsolat. Nem érzem úgy, hogy segítenem kéne nekik, nem hiszem, hogy fordított esetben ők is adnának.

Apum és tesóm meg költözne velem természetesen. :)

2014. jan. 29. 16:56
 27/36 anonim ***** válasza:
46%

# 18/25

jah..

anno munkahelyen volt egy beszélgetés hogy ki mit venne, ha nyerne a lottón.. Szokásos ház autó stb.. aztán a kollégák elkezdtek engem piszkálni, mikor mondtam hogy házat nem vennék, mert nem tudom fentartani, autót nem vennék mert nem tudom fentartani, meg vezetni se tudok (van jogsim, de minek után utasként is néha alig tudok urrá leni a pánikrohamon - normális sofőrnél- így a vezetés nem nekem való)

Viszont vagyok olyan jószívű hogy a barátoknak, családnak adjak belőle. Persze barátoknál annak akinek én gondolom, hogy megérdemli, és olyan elég kevés van. A családban meg hál istennek nincs olyan aki hülyeségekre költené a pénzt, s már most tudom, hogy egy nagyobb összegből mit cserélnének le.

Valószínűleg adnék a közeli menhelynek is, ahonnan a kutyám származik.

A maradék részét persze elraknám, mert per pillanat nem jut eszembe semmi fontos amire szükségem van.

2014. jan. 29. 17:00
 28/36 anonim ***** válasza:
77%
amúgy a "pénzügyileg felelős" válaszok némelyike nagyon vicces :D aki "csak" a kamatokat veszi ki, az csak azt hiszi, hogy mindig megmarad a pénze. ugyanis ha mindig kiveszi azt az évi 2%-ot, akkor az 20 év múlva is 500 000 lesz, még akkor is ha addigra 500 000 annyit ér mint most 20 Ft. Befektetés jobb ötlet, vagy legalább számolj az inflációval :)
2014. jan. 29. 17:03
 29/36 anonim ***** válasza:
20-20millió a szülőknek,40 a bátyámnak.Maradék magamnak :)
2014. jan. 29. 17:05
 30/36 anonim ***** válasza:
Kifizetném a hitelt, vennék egy házat, amiben élnénk, meg 2 másikat egyet nekem, meg az öcsémnek és azt kiadnám albérletbe. A maradékból egy részt félretennék az egyetemre/középsulira. Aztán a többit betenném bankba, és csak akkor nyúlnék hozzá, ha feltétlenül szükséges
2014. jan. 29. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!