Mit tegyek? Kicsit bonyolult, de igaz sajnos
Ma volt a felevi bizonyitvanyosztas, es rosszabb lett az atlagom mint ahogy elterveztem. Szegyenlem magam miatta es koviben jobb leszek. De, a szuleim naon kiakadtak (meg ertem); ugyanis ok alkottak egy olyan kepet rolam, aminek nem akarok megfelelni. Azt terveztek el, hogy mernoki egyetemre fogok menni. No, de engem ez nem erdekel, es en sokat foglalkozom a kedvenc hobbimmal, a zenevel. Tanulok gitarozni, meg tudok basszusgitaron is jatszani. Es nem kepesek elfogadni, hogy en zenesz szeretnek lenni, es orokre el akarjak venni a gitaromat, es egesz nap tanultatni akarnak. Ne ertsetek felre, tom hogy kell tanulni es megbantam, hogy sz*r lett a felevim...meg hogy zenebol nehez megelni.
En viszont nem akarok megfelelni nekik, es szeretnem a sajat utamat jarni. Azt mondtak, 2 honap alatt javitanom kell az atlagomon es akk nem veszik el a gitaromat, de tom hogy atveres az egesz (alig varjak, hogy feladjam vegre es nekik feleljek meg); mit tegyek, hogy a sajat utamat tudjam taposni?
Es mar probaltam veluk ezt megbeszelni, de nem engedtek belole...
Kerlek segitsetek!
Fordíts több energiát mindkettőre.
Én zenész vagyok, egész kicsi koromtól kezdve zenésznek készültem. Ezért aztán tapasztalatból tudom, hogy a zenélés és a tanulás nem zárja ki egymást.
Ráadásul azt látom, hogy akikkel anno együtt indultunk, szinte kivétel nélkül csak azok futottak be, akik nem csak a zenével foglalkoztak, hanem megtanulták jól beosztani az idejüket, úgy hogy mindenre jusson.
Szóval a megoldás az, hogy gyakorolj is és tanulj is. Emellett persze túl sok szabadidőd nem marad, de ezzel úgyis meg kell barátkozni, ha zenész akarsz lenni - a gyakorlás a szórakozás is :)
Tanulj és gitározz egyszerre.
Ha tanulsz jobbak lesznek a jegyeid, de ettől még nem kötelező mérnöknek tanulni, de anyádék leszállnak rólad, é nyugodtan gitározhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!