Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom mindig kopaszra nyírja...

Párom mindig kopaszra nyírja a haját és hét hónapos fiunk fél tőle. Azt mondja, hogy ő már megszokta hiszen 15 éve így él. Ennyit nem ér neki a fia?

Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 14:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
94%
Most lehet,hogy kicsit összezavarodott a baba,de nem azért mert kopasz az apa,hanem mert eddig sapkában látta! Viszont az nem értem, hogy este lefekvéskor is és reggel is mindig sapkában volt? Sosem látta kopaszon?
2014. jan. 17. 14:30
 12/35 A kérdező kommentje:

Akkor mégis miért ordIt mikor meglátja az apját sapka nélkül?

A párom úgy néz ki mint aki rákos, nem elég, hogy nagyon sovány ráadásul kopasz is.

Olyan marhaságot meg ne írjatok, hogy én mondom a gyereknek, hogy féljen az apjától!

2014. jan. 17. 14:33
 13/35 anonim ***** válasza:
87%

Nem mondod, hanem érezteted, 7 hónapos gyereknek még majdnem mind1, mit mondasz, nem ismeri a szavakat, de az érzéseidet igen.

Hülye példa, de a kutyának is hiába mondod, hogy nyugodjon meg, ha te magad ideges vagy, nem fog megnyugodni, hát pedig te mondtad neki.

A kisgyerek is ilyen, a saját érzéseidet vetíted ki rá. Érződik, mekkora ellenszenvvel beszélsz a párod kopaszságáról, ezt átadod akaratlanul is a gyerekednek.

2014. jan. 17. 14:37
 14/35 anonim ***** válasza:
96%

A hét poénja!

Pont arra gondoltam én is,hogy az apja sapkában aludt és zuhanyzott is,mert lehetetlen,hogy 7 hónap alatt a gyerek ne szokta volna meg a fejét!!

Csúnya? Gyereknek semmi sem csúnya,főleg,amit nap mint nap látott.

Amúgy kamuzol, nem?

2014. jan. 17. 14:41
 15/35 A kérdező kommentje:
Kinek beszélnék a párom hajáról? Többször is mondtam már neki, hogy jobban állna neki a haj. Ő azt mondja, hogy már megszokta és amúgy is szégyelli, hogy őszült.
2014. jan. 17. 14:41
 16/35 A kérdező kommentje:
Mégis mikor látta volna sapka nélkül? Reggel korán elment dolgozni este későn jött.
2014. jan. 17. 14:44
 17/35 anonim ***** válasza:
85%
Te most utálod a párodat és szabadulni akarsz?
2014. jan. 17. 14:45
 18/35 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem te ezzel akarod rávenni a párodat,hogy növesszen hajat,mert NEKED nem tetszik a kopaszsága, és próbálod a gyerekre fogni, így próbálsz szegény párodra hatni!
2014. jan. 17. 14:47
 19/35 anonim ***** válasza:
71%
Hány éves vagy és hány éve vagytok együtt,hogy 15 éve kopaszon él és te hajat akarsz neki és szerinted a gyerek ettől ordít?!
2014. jan. 17. 14:47
 20/35 anonim ***** válasza:
83%

Figyelj már, és nyáron apuci éjszakára hálósipkát húzott, hogy csak így látta a gyermek? Netán kipát hord?

Basszus, patakokban folynak a könnyeim... :)))

Köszi!!!

2014. jan. 17. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!