Vajon megszokta az éjszakai ébredést?
Húú...sajnálom,nem lehet egyszerű...
Mi lenne,ha pl. később fektetnéd le...jól elfárasztanád?
Vagy nem altatnád délben... a lényeg,hogy hulla fáradt legyen. Mert már rászokott,hogy felébred azonos időpontban. Valamivel ebből kell kibillenteni. Szerintem,ha 1-2 szer beválna valami hasonló taktika,akkor visszabillenne.
A másik ötletem az lett volna,hogy aludjon veled,és mielőtt elkezdene belemélyedni a sírásba,akkor vigasztald,húzd magadhoz,hátha "nincs ideje felébredni"...de írtad,hogy nem tud aludni csak a kiságyában.
Próbáltam később letenni aludni, de nem vált be akkor 1 órával később kezdte a műsort..
Volt hogy nem hagytam aludni délután de annak se volt hatása.. Játszóházba viszem rendszeresen hogy fáradjon le jobban de semmi :(
Egyszerűen nem tudom mi van vele. De azért is borít ki ennyire mert semmi segítségem nincs, mamáék nagyon ritkán jönnek. Sose tudok kicsit kikapcsolni, reggeltől-estig estétől- reggelig ügyeletes vagyok :) Olyan jó lenne csak egy délután pihenő... Férjem dolgozik sokat, este amit tud segít de nehéz nagyon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!