A bugyipelenka jó lehet, ha az éjszakai pelusról akarom leszoktatni kisfiamat?
Figyelt kérdés
Nagyon hullámzó a dolog, van, hogy felébred, ha pisilni kell, több egymást követő éjszaka is, és van, hogy akár egy hétig sem, ezért nem szeretném egyelőre pelus nélkül hagyni. A bugyipelenka hasznos lenne, ha felébred, és kimegyünk, de nem tudom, hogy egy olyan éjszakát kibírna-e, amikor nem ébred fel.2013. szept. 13. 08:57
1/6 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy megszokásból a Kisgyerekek kategóriára kattintottam a Szobatisztaság helyett... Mostmár mindegy, remélem, így is kapok válaszokat. :)
2013. szept. 13. 08:58
2/6 anonim válasza:
Persze. Mi fel évig azt használtunk éjszakára, amíg agytiszta nem lett. Sosem ázott át, habár te tudod mennyit pisil a gyereked éjjel, a bugyipellusok kevésbé bírják mint a normál.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Egyre csökkenő az éjszakai pisi mennyisége. Megkérdezhetem, hogy Ti milyen márkájú pelust használtatok? Én Liberoban gondolkozok (sima pelusban is azt használtuk).
2013. szept. 13. 09:24
4/6 anonim válasza:
Mi nem használtunk bugyipelenkát. Megvártam mindkettőnél, míg egy hétig minden reggel magától száraz volt a pelus. Éjszaka sem járkáltam velük pisilni, csak arra figyeltem, hogy lefekvés előtt ne igyanak sokat. Egyszerűen előbb-utóbb megérnek erre a gyermekek. Utána egy ideig a biztonság miatt matracvédőt használtam. Nálunk max. 3 évesen mindkettő teljesen szobatiszta volt.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi neked is. Én sem azért járkálok vele, mert ébresztgetem, hanem azért, mert ő ébred fel, és pont ezek miatt az ébredések miatt akarnék inkább bugyipelenkát, mert azt egyszerűbb lehúzni, mint a hagyományost patentolgatni. Ahhoz még nem elég éles a helyzet, hogy pelenka nélkül hagyjam, mert mint írtam is, hullámzó, és van, hogy egy hétig nincs semmi, ha éjszaka pisilnie kell, akkor megyünk, aztán utána ugyanennyi idő, amíg nem ébred fel. Az ivást nem tudom, és nem is akarom megoldani, ne azért legyen már éjszakára ágytiszta, mert nem adok neki inni este, ha szomjas (ami előfordul). Én is iszok este, a gyerekemet sem gyötröm azzal, hogy nem adok neki, ha inni kér. Pont az a szoba- és ágytisztaság lényege, hogy bármilyen körülmények között megy pisilni, kakilni, ha kell, akkor is, ha este sokat ivott.
2013. szept. 13. 11:18
6/6 anonim válasza:
1. vagyok. Ha jól emlékszem huggies-t használtunk, de nem vagyok benne biztos, csak azt tudom, hogy Dórás mintája volt.
Nagyon jól leírtad, tényleg nincs értelme levenni róla, amíg naponta összepisili az ágyat, és az italt sem kell megvonni este felé, mint ahogy néhányan gondolják. Én sem vettem le, csak azután, miután 1 hétig száraz maradt reggelre. Addig meg maradt a bugyipelus. Sima pelussal már nem bajlódtam, mert már nehéz volt feladni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!