Az hogy lehet hogy a 18-30kg-os bugyipelenka alig megy rá a 19kg-os lányomra?
Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 20:25
1/7 anonim válasza:
Hát úgy, hogy nem jó a méretezés. Én a 16 kg-s fiamnak 5-ös pelenkát veszek, de van olyan márka, amiből kicsi már. Igazából a 6-os Libero lenne neki a legjobb, de az nagyon drága. A lányomnak 1,5 éves kora óta azt használtuk, pedig most 5 évesen 19 kg. Szóval ezek a gyártók nem tudják, hogy mekkora egy 30 kg-s gyerek.
2/7 anonim válasza:
Simán. Mikor a fiam pelusos volt, mindig akkor kellett méretet váltanunk a Pampers Active boyból, mikor még bőven hiányzott jó pár kiló a felső határhoz. Mindig eggyel nagyobb kellett neki, mert nem fért bele a kis popója, pedig egyáltalán nem duci.
3/7 anonim válasza:
Mindegyik gyártónál más a méretezés de szerintem el lett méretezve .
4/7 A kérdező kommentje:
Az én lányom még csak 28hónapos.:))) 103cm. Gyakorlunk a szobatisztaságra.
Babylove bugyipelust vettem neki,az van rajta hogy XXL méret 18-30kg.
Liberot hord ő is abból a 7-es méretet.
2012. júl. 10. 20:37
5/7 anonim válasza:
Bocsi, kicsit offolok
19 kg-os a gyermeked és még pelus kell neki? Hány éves?
6/7 anonim válasza:
Bocs, hogy belekotyogok, csak az utolsó kérdéséhez mondanám. Fiam 2.5 éves, 20 kg és 105 cm, és nem is dagi, csak nagy. 3 hete nem hord csak pelenkát.
7/7 A kérdező kommentje:
Semmi baj! Én azokat is megértem akik ilyeneket kérdeznek,mert aki nem látott még ilyen nagy gyereket annak nehéz elképzelni!:)))
Az én lányom sem dagi,de nagyon erős csontozatú,olyan kemény mindene mint a kő.(Rám hasonlít.)
Már a 2éves státuszon azt mondta a doki hogy a méretei leginkább egy 3,5-4éves gyereknek felelnek meg.
2012. júl. 10. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!