Nem bírom tovább velük, mit tegyek?
Akkoriban nekem is voltak ezek a küzdelmeim.. ennek 4 éve már,18 vagyok.Megsínylettem ezeket a dolgokat én is,de próbálok olyan idősebb nőkkel lenni,akik anyatípusúak.Sajnos tanárban találom meg leginkább az anyatípust.. és most a matektanárom ilyen.. ő 45 éves,és nagyon szeretem..:)
Legyél sokat a pótanyukáddal,illetve próbáld meg azt,hogy anyuddal ketten valahogy barátnők legyenek,vagy legalább egyszer-kétszer elbeszélgessenek.Én ezt akkoriban nem próbáltam,nem tudtam összetartani őket.(A régi barátnőjével),úgyhogy nem is törődnek egymással..:(
Úgyhogy mondom,most a matektanárommal szoktam beszélgetni életem fontosabb kérdéseiről.
18/L
de elkerülni nem akarok.
anya pánikbeteg nem tudom milyen depresszióval, és ugye nagyon sokáig kórházba volt és egyedül laktam tesómmal mert apám külföldön dolgozott /dolgozik. Megcsináltam én a dolgom de nekem ugye azt akkor nehéz volt feldolgoznom.. és eljártam gyakran a haverokkal ide oda addig sem kellett itthon ülnöm. De ez a pletykás falu elkezdte pletykálni h így iszok úgy iszok ilyen rossz vagyok olyan rossz. Jó erre nem hederített semmit..
De aztán ilyen érzelem ölő gyógyszereket kapott és furcsán viselkedett hangulat ingadozásai voltak én meg ugye nem nagyon tudtam ezt viselni.Persze melette álltam volna de egy utolsó kutyaként beszélt velem , voltak pillanatai mikor éppen megölni akart..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!